RTL 4 verlengt contract Nicolette Kluijver met drie jaar

RTL 4 houdt zijn blonde presentatrice Nicolette Kluijver (33) in huis. De televisiester heeft een nieuw driejarig contract getekend bij de grootste commerciële tv-zender van Nederland. Dat is maandagavond bekendgemaakt in RTL Boulevard. Het komt niet meer vaak voor dat tv-sterren een meerjarig contract aangeboden krijgen, maar Kluijver blijkt het waard. “Ze blijft RTL Boulevard en Expeditie Robinson presenteren en ze maakt met John een programma over online misbruik.”

In RTL Boulevard was te zien hoe Kluijver samen met RTL-programmabaas Erland Galjaard het contract tekende. “Weet je het zeker, Erland?“, vroeg ze daarbij. Hij daarop: “Ja, de vraag is eerder andersom: weet jij het zeker?

Kluijver ging vorig jaar door een ongelooflijk moeilijke periode, toen er bij haar kanker werd geconstateerd. Inmiddels is ze al weer een tijdje kankervrij en is ze weer volop aan het werk.

De presentatrice bewijst zichzelf voornamelijk in de weekendeditie van Boulevard, waar ze tegenwicht biedt aan de doordeweekse egomania in de showrubriek. Ze wisselt de weekendeditie af met de minder geliefde collega’s Miljuschka Witzenhausen en Bridget Maasland.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen