Record voor Man Bijt Hond-opvolger BinnensteBuiten

Geplaatst op wo 21 feb 2018 om 13:00

Het programma BinnensteBuiten, dat sinds eind 2015 dagelijks te zien is in de vooravond van NPO 2 als opvolfer van Man Bijt Hond, trok gisteren een recordaantal kijkers. Dat heeft de omroep laten weten. BinnensteBuiten noteerde 755.000 kijkers en een marktaandeel van 15 procent. “Het dagelijkse programma BinnensteBuiten heeft zich het afgelopen jaar ontwikkeld tot het best bekeken programma in de vooravond op NPO 2“, zegt mediadirecteur Jochem de Jong in een persbericht.

De Jong vervolgt: “Ik ben heel trots op het team dat elke dag weer zoveel positieve en inspirerende content maakt!

Wat zat er gisteren eigenlijk in het programma? “De kijkers konden gisteren de verleidelijke chocoladegebakjes van chef-kok Ramon zeer waarderen, net als het Oosters interieur van Nassira en haar gezin waarin hun Marokkaanse roots duidelijk te herkennen waren“, legt een woordvoerder uit.

Ook de Facebookpost over Nassira’s interieur bereikte vooraf ruim 80.000 mensen. Dat is uitzonderlijk hoog en zorgde voor veel positieve reacties.”

Foto: KRO-NCRV
9 Reacties op “Record voor Man Bijt Hond-opvolger BinnensteBuiten”


 1. Mark

  Daar kan SBS nog wat van leren. Op dat tijdstip kunnen ze ook met gemak 500.000 – 700.000 halen, met een goed, soortgelijk programma. Dan haal je met gemak een hoop kijkers weg bij RTL Boulevard.

 2. freek

  Een opvolger van Man Bijt Hond zou ik het niet noemen. Binnenstebuiten is een totaal ander soort programma. Het is heel knap of misschien wel verontrustend dat een programma wat eigenlijk nergens over gaat zoveel kijkers heeft.

 3. Marianne

  Het is ook een persbericht. Gewoon reclame, meer niet.

 4. Grumpy

  Het is een fijn programma, zal binnenkort wel door het NPO management van de buis worden gehaald ….

 5. Hatseflatsssssss

  Zo lekker! Zo lekker! Zo lekker!

 6. Piet Goedegebuur

  Kabbeldebabbel. Beetje interieur, beetje koken, beetje RTL4.
  Wij zeggen altijd als er niks is is sprot ook vis.

 7. Kip

  Weer geen heteroseksuele, blanke van oorsprong Nederlandse man te bekennen. De NPO begint op een vrouwencafé te lijken, dat het pand deelt met een asielzoekerscentrum. Behalve bij sport zie geen je nergens meer een Nederlandse hetero alleen of samen presenteren.

 8. Marko Jablan

  @Kip: de heteroseksuele, van oorsprong balnke Nederlandse man is gewoon te saai, dan zakken de kijkcijfers teveel in ;-)

 9. Doe

  Komt omdat 1 vandaag nu even op npo2 en er overbrugging is van 18 minuten voordat dwdd komt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.