Paul en Marc-Marie met tv-show op toptijdslot NPO 1

Drie jaar nu hun samenwerking in de RTL 4-weekendshow Het Zijn Net Mensen (foto), keren Paul de Leeuw en Marc-Marie Huijbregts terug als tv-duo, ditmaal op NPO 1. Ze presenteren vanaf 4 maart het programma ‘Als je alles hebt gehad!’. Dat heeft BNNVARA laten weten. Als je alles hebt gehad! krijgt een goed tijdslot van NPO 1, namelijk op zondagavond na het Achtuurjournaal en het daaropvolgende De Reünie. De zondagavond is een van de succesvolste avonden van de zender.

Marc-Marie Huijbregts en Paul de Leeuw gaan elke week de week doornemen. “Wat viel ze op, waar staan ze graag nog even bij stil en wat willen ze elkaar en u niet onthouden? Ze bespreken het op de zondagavonden“, aldus de omroep.

Veel meer is er nog niet bekend over dit programma. Deze korte uitleg staat op de website Tvtickets.nl, waar de omroep kaartjes voor studio-opnames verkoopt.

Er zijn vooralsnog acht afleveringen aangekondigd. De serie begint op zondag 4 maart tussen 21.20 en 22.10 uur. Een opname bijwonen, in Studio Artis in Amsterdam, kost 5 euro.

Foto: RTL

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen