Nog meer tv-napraat: Temptation Talk begint op RTL 5

Wie Is De Mol heeft Moltalk, Heel Holland Bakt heeft Smaakt Naar Meer, Expeditie Robinson heeft Eilandpraat en Temptation Island heeft vanaf vanavond Temptation Talk. Daarmee is de Nederlandse tv een nieuwe programmanabeschouwing rijker. Dat heeft RTL 5 laten weten. Temptation Island, waarin RTL probeert een breuk te forceren tussen liefdeskoppeltjes, wordt vanaf vanavond gevolgd door de nabeschouwing die Rick Brandsteder live presenteert vanuit de Desmet-studio in Amsterdam.

Wie er allemaal aanschuiven in de tv-show? Verleiders van het huidige seizoen, vrienden en familie van de deelnemende koppels, stiekeme fans, prominenten en relatietherapeuten. “Om uitgebreid na te praten over de gebeurtenissen in Temptation Island.

Ook worden er nooit eerder vertoonde beelden en ‘hoe is het nu met?’-reportages van oud-deelnemers getoond en fan van het eerste uur Michella Kox houdt de laatste roddels en nieuwtjes bij. “Uiteraard is er ook ruimte voor live polls en kijkersvragen.”

In de eerste aflevering zijn onder anderen Merijn en Pommeline te gast. Merijn deed vorig seizoen mee met zijn toenmalige vriendin Lisa maar werd verleid door de Vlaamse schone Pommeline. Hoe gaat het nu met ze?

Daarnaast schuiven er iedere week bekende onverwachte fans aan; tafeldame van dienst in de eerste aflevering is Olcay Gulsen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen