Marc de Hond wil meedoen aan Wie is de Mol

De aan een rolstoel gekluisterde presentator Marc de Hond zou graag een keer meedoen aan Wie is de Mol. Dat zegt hij in gesprek met de VARAgids. Ondanks zijn handicap – door een tumor in zijn ruggenmerg raakte hij in 2002 gedeeltelijk verlamd – is De Hond optimistisch. Al gaat Expeditie Robinson hem wél te ver. “Ze hoeven mij niet te vragen! Ik kom het zand niet door. Wie is de Mol? lijkt me wel geweldig. Moeten ze wel een locatie kiezen die rolstoelvriendelijk is.”

De Hond houdt sowieso van avontuurlijke reality-tv. Zo was hij fan van de Posjes uit de RTL 4-show Helemaal Het Einde. “Ik heb respect voor ze gekregen. Ze zijn de enigen met een goed plan. Briljant idee om die wijn naar Nederland te exporteren, en er dan ook nog eens iedere week reclame voor te maken op RTL 4. Die andere lui kunnen van ze leren!

Zijn vriendin is gek op Chantal Blijft Slapen. “Volgens mij is Chantal bij deze uitgenodigd. Ze mag tussen ons in slapen“, geeft hij daarom aan.

Tot slot laat hij weten niet graag samen met zijn vriendin naar films te kijken. “Kan slecht tegen vrouwen die huilen bij films.

Het VARAgids-interview met Marc de Hond kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen