Linda onthult voor Bijenkorf geheim over bovenlip

Geplaatst op Tue 13 Feb 2018 om 8:45

Het blad van Linda de Mol heeft een lucratieve deal gesloten met de Bijenkorf voor een interactieve reclamecampagne waarbij lezers op sociale media hun beautygeheimen delen met de hashtag #beautygeheim. De tv-koningin geeft zelf het aanzetje door in een video haar éigen beautygeheim te delen. Gehuld in een roze tenuetje verklapt de RTL 4-ster dat die met haar bovenlip te maken heeft. “Ik sta elke morgen onder de douche als een gek met mijn vingers mijn bovenlip te scrubben.

Waarom doet ze dat? “Omdat ik gehoord heb dat als je dat elke dag goed hard doet, dat je niet die barcode boven je bovenlip krijgt die ik zo lelijk vind. Mannen scheren zich elke dag, dus die halen steeds een laagje huid weg en daarom hebben zij die rimpels op die bovenlip niet.”

Het klinkt een beetje als nattevingerwetenschap. “Of het waar is weet ik dus niet, maar het is een van de beautygeheimen die ik graag met jullie wil delen, maar ik ben ook wel een beetje benieuwd of jij een beautygeheim hebt.”

Om de Bijenkorf onder de aandacht te brengen, roept De Mol haar lezers op om massaal beautygeheimen te delen. “Als vrouwen beautygeheimen hebben, dan moeten we dat toch met elkaar delen. We moeten toch solidair zijn? Heb jij een goede tip om er goed uit te zien, laten we het met elkaar delen!

Het filmpje van La Mol kunt u zien op de website van LINDA.

Foto: LINDA.tv
10 Reacties op “Linda onthult voor Bijenkorf geheim over bovenlip”


 1. Erland

  Zelfs ik vind dit schandalig dat een medium dit als nieuws brengt

 2. TL

  Niet gaan roken / stoppen met roken lijkt mij een betere tip.

 3. JD

  Heerlijk oppervlakkig leven hebben sommige mensen….

 4. BOVENLIP

  misschien moet ze ook alles boven en onder haar haar lip goed gaan scrubben….

 5. Wollter

  Schaamlippen scrubben schijnt ook een mooi effect te geven.

 6. Jantien de Groot

  Ik denk dat door al dat gescrub het vel juist verslapt en eerder gaat rimpelen. Die “barcode”op je bovenlip hou je er niet mee tegen, die zit gewoon in je genen of je die krijgt of niet. Gewoon even in je familie rondkijken en je weet vaak al hoe jij er uit gaat zien als je oud wordt.
  En hier mijn tips: was je gezicht nóóit met zeep en douche niet elke dag. Blijft je velletje lekker soepel ipv elke morgen uit te drogen door al dat water. Elke dermatoloog zal dit beamen. Het is ook nog beter voor je watermeter en het milieu.

 7. SOLANGE

  zE heeft gewoon fillers in dr bovenlip laten spuiten kan je duidelijk zien hyalonzuur dan blijven de rimpels weg…..dus dat gelul van dr klopt van geen kant …zo wordt je weer voorgelogen facelift gehad oren laten liften zogenaamd puur natuur

 8. Japie

  Bovenlip scrubben om de opgedroogde korstjes van de puddingbuks te verwijderen!!

 9. Robert

  Gewoon doorslikken Linda, hoef je niet te scrubben ook.

 10. Thim

  Ooit was Linda een mooie vrouw, maar das lang geleden. Toen ze nog normaal kon doen. Maar ja teveel geld he? dan gaan ze gek doen op hun ouwe dag.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.