Jan Roos verdrietig om ‘mislukken’ omroep PowNed

Geplaatst op Mon 05 Feb 2018 om 12:51

Jan Roos is er verdrietig over dat omroep PowNed, waar hij in het verleden voor werkte, mislukt is. Dat zegt hij in gesprek met Radiofreak.nl. De NPO nam onlangs het laatste beetje tv-zendtijd van PowNed af: de omroep heeft nu geen dagelijks tv-programma meer. “Eigenlijk ben ik gewoon verdrietig over het mislukken van PowNed. De heren zijn voor het geld gegaan, terwijl ze een missie hadden. Namelijk politiek correct Hilversum bij de ballen grijpen“, vertelt hij.

Een groot kijkerspubliek dat aan de rechterkant van het politieke spectrum zit, wordt nu niet meer bediend, vindt Roos. “Er wordt een gigantisch publiek nu niet bediend door hun falen. Ze doen nu helemaal niks meer. Nou ja, een paar filmpjes op internet. Maar daarvoor hoef je niet naar PowNed te gaan, ze moeten juist op tv en radio tegengas geven.”

PowNed is helemaal niets meer, stelt hij. “PowNed is helaas overleden. Dat had echt anders gekund als de heren Weesie en Castricum niet alleen bezig waren geweest met hun zakken te vullen.

Roos liet onlangs weten nooit meer op de buis te willen verschijnen bij de NPO. “Als je niet links bent of meedoet aan het politiek correcte fabeltje dat bij onder andere De Wereld Draait Door dagelijks wordt voorgeschoteld, heb je niets te zoeken bij de NPO.”

Het is links, linkser en linkst en verder niks.”

Het hele interview met Jan Roos kunt u lezen op Radiofreak.nl.

Foto: BNNVARA
19 Reacties op “Jan Roos verdrietig om ‘mislukken’ omroep PowNed”


 1. Maikey

  “Eigenlijk ben ik gewoon verdrietig over het mislukken van PowNed. De heren zijn voor het geld gegaan, terwijl ze een missie hadden. Namelijk politiek correct Hilversum bij de ballen grijpen“ En dan kom je met vragen als, “Wat een rotkop heb je” of “Heb je nog geneukt in het weekend”. En daar zit rechts Nederland dan op te wachten!

 2. Michael

  Hij deed zelf net zo hard mee! Belachelijk mannetje minder gelukkig!

 3. Karel

  Rot op gek

 4. Piet

  Als nou die 2 uurtjes in de nacht van zondag op maandag ook eens afhalen.

 5. Den Draaiert Joost

  Kijk reflectanten hierboven, jullie kunnen wel wijsneuzige opmerkingen plaatsen, maar je weet dat hij gelijk heeft. Dat staat los van het feit wat je van hem vindt.

 6. peter

  Tja, ga toch koken zou pim zeggen

 7. Gerard

  Grootste loser in medialand.

 8. Japie

  Ik mis het niet, keek toch al niet naar dat tokkie gedoe.

 9. Marc E. Putto

  Jammer, aardige jongen buiten de camera om maar heeft zich gemanoeuvreerd in een schier uitzichtloos parket.

 10. ali

  Jan Roos de mensen hebben je uitgekotst. we hopen je arrogante kop nooit meer te zien op tv. brrrrr…

 11. Guido

  Wat een sneue pannenkoek is die roos toch ook he. Huilie huilie doen, boehoehoee, ze zijn zo links allemaal. Snif snif..

 12. Ano Nymous

  Hij kan dus (lekker links) een uitkering gaan trekken…
  Bloedzuiger.

 13. Ernst

  Triest figuur

 14. Guido

  @anonymus… links een uitkering trekken? Die moet je even uitleggen

 15. F’iscadel

  Elk initiatief om een ander geluid te laten horen op de publieke omroep wordt moedwillig om zeep geholpen door de linkse goedpraatmaffia die de publieke onroep domineert! Een schande!!

 16. Leon

  He Jan, je mag een collumm maken in mijn show op OMR.!!!
  Leuk 2 min. jan roos, en dan een lekker oud rock nr er achter aan,!
  Top man!!!
  (moet nog wel ff met de directie overleggen!!!)
  http://www.oldmensradio.nl

 17. Abjectief

  Roos moet z’n bek houden, de oorspronkelijke doelstelling van POWNED aldus het originele bedrijfsplan wat mede met reaguurders was opgezet was gericht op de geenstijl-mix van scherpe humor en onthullings-journalistiek. Het werd een ordinair potje trollen en relletjes schoppen. Geen hard talk met humor, maar gewoon gezuig en op z’n BNN’s lollig doen.

 18. Mike

  Hij heeft helemaal gelijk.

 19. Jesuismodeste

  Eligibility Criteria: The NPO must be registered in terms of the Non-profit Organisations Act, no 71 of 1997, as amended, and produce the NPO registration Certificate, which will be verified for validity with the NPO directorate within The National Department of Social Development. The NPO must be operating at a national level.   The NPO must have existing programmes targeting traditional leaders in social and structural drivers of HIV. The NPO must have extensive experience in the DSD specific HIV & AIDS environment as well as social and behavior change programmes. The NPO must have understanding of and experience in community development, social facilitation and community mobilization. In order to reach all districts and sub-districts in the province, the NPO must be willing to partner with local Home Community Based Care organizations to implement the SBC programmes. The NPO must facilitate and ensure proper management and monitoring of work delivered by such HCBCs. The NPO must have sound financial systems in place that comply with the Public Finance Management Act (PFMA). The NPO must have the ability to develop programmes, gather data, compile information and compile reports. The NPO must demonstrate the ability to operate in a multi sectoral environment.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.