Jan Roos verdrietig om ‘mislukken’ omroep PowNed

Jan Roos is er verdrietig over dat omroep PowNed, waar hij in het verleden voor werkte, mislukt is. Dat zegt hij in gesprek met Radiofreak.nl. De NPO nam onlangs het laatste beetje tv-zendtijd van PowNed af: de omroep heeft nu geen dagelijks tv-programma meer. “Eigenlijk ben ik gewoon verdrietig over het mislukken van PowNed. De heren zijn voor het geld gegaan, terwijl ze een missie hadden. Namelijk politiek correct Hilversum bij de ballen grijpen“, vertelt hij.

Een groot kijkerspubliek dat aan de rechterkant van het politieke spectrum zit, wordt nu niet meer bediend, vindt Roos. “Er wordt een gigantisch publiek nu niet bediend door hun falen. Ze doen nu helemaal niks meer. Nou ja, een paar filmpjes op internet. Maar daarvoor hoef je niet naar PowNed te gaan, ze moeten juist op tv en radio tegengas geven.”

PowNed is helemaal niets meer, stelt hij. “PowNed is helaas overleden. Dat had echt anders gekund als de heren Weesie en Castricum niet alleen bezig waren geweest met hun zakken te vullen.

Roos liet onlangs weten nooit meer op de buis te willen verschijnen bij de NPO. “Als je niet links bent of meedoet aan het politiek correcte fabeltje dat bij onder andere De Wereld Draait Door dagelijks wordt voorgeschoteld, heb je niets te zoeken bij de NPO.”

Het is links, linkser en linkst en verder niks.”

Het hele interview met Jan Roos kunt u lezen op Radiofreak.nl.

Foto: BNNVARA

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen