Flamboyante Russell Brand vanavond bij Eva Jinek

Geplaatst op Mon 19 Feb 2018 om 15:00

Ruim vier jaar nadat Russell Brand in Amsterdam was voor zijn show Messiah Complex keert de Britse komiek terug met een nieuwe show RE:BIRTH. Om dat te promoten zit hij vanavond in de NPO 1-talkshow van Eva Jinek. Dat heeft de KRO-NCRV laten weten. Het wordt een divers gesprek, aldus de omroep. “Hij praat met Jinek over zijn nieuwe tour, de wilde periode van seks en drugs, het vaderschap en zijn eigentijdse kijk op het nieuws die hij deelt via het onlinekanaal The Trews.

Brand is in RE:BIRTH hard over zijn eigen (politieke) optredens. “De show wordt in zijn totaliteit geroemd om de zelfspot en grappen die de Brit maakt. In de media wordt hij ‘genadeloos en enorm grappig’ genoemd.

De flamboyante 42-jarige Engelsman speelde in talloze Hollywood films, waaronder Forgetting Sarah Marshall, Get Him to the Greek en Rock of Ages.

Ook zijn privéleven is volop in het nieuws. “Brand ontwikkelde in zijn late tienerjaren een persoonlijkheidsstoornis en raakte verslaafd aan crack en heroïne. Sinds 2002 gebruikt hij geen drugs meer en hij werkte mee aan documentaires en schreef een boek over zijn verslavingen.

Brand heeft zijn wilde tijd achter zich gelaten en woont in Londen, met vrouw Laura Gallacher en dochter Mabel. “Hij wil zich als comedian en activist bezighouden met wat hij zijn kind wil vertellen over de wereld waarin ze opgroeit.”

Ook te gast bij Jinek vanavond: de geroyeerde bestuursleden van Forum voor Democratie Arthur Legger en Gert Reedijk. Zij vertellen waarom de partij van Thierry Baudet een sekte zou zijn geworden.

En rechtbankverslaggever Saskia Belleman en voormalig advocaat van Willem Holleeder, Jan-Hein Kuijpers, vertellen over de getuigenis van Holleeders zus Sonja in de rechtbank vandaag.

Jinek is om 23.00 uur te zien op NPO 1.

Foto: ITV
15 Reacties op “Flamboyante Russell Brand vanavond bij Eva Jinek”


 1. Maandag

  Bejaard nederland weet niet eens wie dit is…

 2. Paulus

  Wanneer is Jeroen Pauw met zijn tonnen per jaar en werken ho maar weer terug van vakantie?

 3. Gerrit

  @maandag,
  Maakt niet uit.
  Vroeger zat men achter de geraniums of keek men naar het aquarium.
  Nu heb je de babbelshow van Jinek.

 4. tammer

  Niemand in Nederland heeft een idee. Doet denken aan die kijkcijfers van de Graham Norton show…
  Amerikaanse en Britse grapjes werken niet meer in Nederland

 5. Mark

  Maak je borst(en) maar nat, Eva. Hoop dat ze hem aankan…

 6. BEUK DE BOOM

  Eva Jinek is de Nederlandse Cathy Newman.

 7. Adriaan

  Als Jinek elk oud lid van een politieke partij aan tafel vraagt dan heb ze de eerst komende 10.000 jaar in ieder geval werk.

 8. toxilogic

  Russel Brand is wel een interressant figuur van junkie bad boy na een gerespecteerd alternatief denker, er zijn interresante filmpjes op You Tube beschikbaar waaar hij prima weerwoord geeft aan zijn gasten, Eva zou het wel eeens lastig kunnen krijgen met hem, vanavond.

 9. critikast

  Ik heb net 5 minuten gekeken naar die dwaas. Ik zag een zwijmelende EVA . Volgens mij schoof ze op een natte stoel. Ze was zo vereerd met haar beroemde (?) gast, dat ze vergat hem een fatsoenlijke vraag te stellen.Opnieuw viel ze door de mand en bevestigde ze weer eens dat ze meer showvrouwtje dan journaliste is.

 10. Birdwatcher

  Het was echt een verschrikkelijke uitzending. Steeds die clown erdoorheen te blèren tijdens gesprekken. Die gesprekken gingen vooral over (hoe kan het ook anders) Trump en ‘de sekte’ van Baudet.
  Het wordt steeds erger dat gebash de hele tijd naar rechtse politieke partijen.

 11. Myass

  @toxilogic Bwahahahahahahahahahabahaha.

  Hoe gaat het in het gesticht?

 12. Roos

  Maar een paar minuten gekeken.
  Ik verdraag Jinek’s schelle snerpende stemgeluid niet.

 13. Sean

  Je zou haast willen dat hij elke avond bij Jinek aan tafel zat, lekker de boel relativeren wat betreft FvD en Holleeder. En Jinek continue in een schadebeperkende stand.

 14. godsamme

  ik vond russell een ONTZETTEND ENG MANNETJE

 15. Stef pronk

  Maakt zichzelf groter dan hij is met z’n praatjes

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.