‘Eva Jinek heeft onder tafel altijd jeans aan, jammer’

Hotelier Willem Reimers, bekend van programma’s met Herman den Blijker op RTL 4, vindt het ongelooflijk jammer dat Eva Jinek onder haar talkshowtafel jeans draagt. Dat laat hij weten in de VARAgids. Reimers is teleurgesteld. “Als je op tv komt, moet je er goed uit zien. Matthijs z’n pakken zijn altijd een maat te klein om er slanker uit te zien. Annechien Steenhuizen ziet er prachtig uit. Eva ziet er aan de bovenkant altijd goed uit, maar als ze opstaat, zie je dat ze jeans aan heeft. Zo jammer.”

Wie ziet hij nog meer regelmatig? “Dionne Stax ziet er ook altijd goed uit, net als Humberto. Maar Humberto’s pakken zijn wel een beetje saai. Niemand durft zo kleurrijk te zijn als ik.

Ondanks de jeans vindt hij Jinek inhoudelijk wel een echte ster. “Jinek is de beste. Als je als gast bij haar een of ander lulverhaal houdt, dan pakt ze je aan. Dat zie ik ook steeds vaker bij Jeroen Pauw.

Jinek ziet hij liever dan De Wereld Draait Door. “Bij Matthijs van Nieuwkerk lijkt het soms of de gasten er ter meerdere eer en glorie van hemzelf zitten.

Er zijn ook sterren van wie Reimers níet gecharmeerd is. “Bij Robert ten Brink denk ik soms: oh hij moet zo nodig. Dat heb ik ook bij Bert van Leeuwen in Het familiediner.

Het VARAgids-interview met Willem Reimers kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen