Bijna niemand kijkt meer naar Spuiten en Slikken

De NPO 3-show Spuiten en Slikken is voor veel kijkers niets meer dan een overblijfsel uit het vorige decennium. Er kijkt bijna niemand meer naar de BNN-show over drank en drugs. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Spuiten en Slikken begon vorige week dinsdag aan zijn nieuwe seizoen, ditmaal live en met Gwen van Poorten als de nieuwe host. Ze maakt de show helaas voor anderhalve man en een paardenkop: gisteren keken er slechts 111.000 mensen (2,2 procent).

Spuiten en Slikken zendt elke dinsdagavond live uit vanaf 22.10 uur. Vorige week deed de seizoensopener van het programma het niet veel beter. Daarmee kan er toch wel over een regelrechte flop gesproken worden.

Van Poorten vertelde enkele weken geleden in een persbericht dat ze het leuk vindt dat de show nu live is. “Onze achterban mag flink van zich laten horen tijdens de live-uitzending. De nieuwe setting in combinatie met interactie op social media vind ik heel tof. We gaan televisie maken samen met onze kijkers! Hoe vet is dat?!

Spuiten en Slikken wordt gebruikt als kweekvijver van nieuw talent. “Ooit begon ik achter de bar bij S&S en nu zit ik zelf achter de desk om met interessante gasten te praten en dat samen met een topteam van Jurre, Emma en Sahil.”

Elke week weer krijgt de Spuiten en Slikken-kijker allerlei gesprekken en rubriekjes voorgeschoteld, waaronder Lekker Leren. “Hierin krijg je tips & trics om lekker te masturberen, pijpen of beffen.”

Foto: Jeroen van Werkhoven, BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen