Anna Nooshin reageert op nerveuze tv-optreden

Anna Nooshin komt op tv altijd vrij zelfverzekerd over, maar toch ging ze vorig jaar volledig de mist in tijdens de grote live finale van Holland’s Next Top Model. Ze was bloednerveus, dat was zichtbaar en ze benoemde het ook. Er volgde veel kritiek op. “En terecht. Ik weet ook niet wat er gebeurde“, reageert de Boulevard-bekendheid in gesprek met Veronica Magazine. “Op het moment dat ik op het podium stond en de lichten aangingen, werd ik heel nerveus. Dat heb ik eigenlijk nooit.”

Als je er alleen voor staat in een groot liveprogramma is dat toch wel spannend, aldus Nooshin. “Misschien onderschatte ik wel hoe groot zo’n liveshow is als je er daadwerkelijk staat. Maar het was ook menselijk, mijn emotie. Al snap ik dat mensen daar kritiek op hadden.”

Dit zal bij haar volgende RTL 5-programma Curvy Supermodel anders zijn, verzekert Nooshin. “Ik zei in de finale van Holland’s Next Top Model wel drie keer dat ik heel zenuwachtig was. Dat was drie keer te veel.

Hoe voorkomt ze dat dan? “Ik kan niet garanderen dat ik nu niet zenuwachtig zal zijn. Dat hoeft ook niet, want dat betekent dat ik menselijk ben. Ik schaam me er niet voor.”

Ik kan alleen maar hopen dat ik mijn stresslevel wat meer onder controle heb. Maar ik ben er niet zo mee bezig, verheug me er vooral op.”

Curvy Supermodel, het suikerspinnenzusje van Holland’s Next Top Model, is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen