Voice-ster Ali B niet bang voor imagoschade door film

The Voice of Holland-ster Ali B vreest niet voor imagoschade door zijn hoofdrol in de nieuwe misdaadthriller ’Patser’, die vanaf februari in de bioscoop draait. Dat laat hij weten aan De Telegraaf. Hoewel Ali B een crimineel verleden heeft en hij achter de schermen het imago van de seksistische rapper Boef bewaakt, staat hij bekend als een ‘knuffelmarokkaan’. In de nieuwe thriller komt hij echter ongekend hard uit de hoek. Vreest hij geen imagodeuk? “Ik heb vertrouwen in wie ik ben.

Ali B maakt zich geen zorgen. “Ik doe waar ik in geloof en dat is tot nu toe over het algemeen heel goed gegaan. Zo zal ik blijven. Ik wilde graag in zo’n film spelen: genoeg reden om het te doen.”

Mensen kunnen je om van alles niet leuk vinden, maar daar kun je geen rekening mee houden, stelt hij. “Er zijn misschien ook wel mensen die mijn optreden bij The Voice niet aanstaat. Zelfs iets onschuldigs als The Voice Kids kun je nog verpesten bij de publieke opinie.”

Nee joh, ze zoeken het maar lekker uit. Je moet ergens voor staan. Het wordt heel ingewikkeld als iedereen mag bepalen wat jij gaat doen.”

Het Telegraaf-interview met Ali B kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen