VI wil geen sponsor die afhaakt om Sunny Bergman

Johan Derksen zou het heel erg laf hebben gevonden als een van de sponsors van Voetbal Inside zou zijn afgehaakt na de VI-boycot-oproep van Sunny Bergman. Dat laat hij weten in De Telegraaf. Derksen wil geen sponsor die afhaakt om Sunny Bergman. “Als Heineken van zoiets in de war raakt, verdienen ze de status van A-merk niet en ook niet om hoofdsponsor te zijn van zo’n topshow als die van ons, hahaha. Voetbal Inside past perfect bij Heineken“, zegt de voetbalkenner.

Bergman vindt dat Amstel Bier (een merk van Heineken) zich niet zou moeten willen associeren met een ‘racistisch en seksistisch’ programma als VI. “Heineken houdt liever een programma waar 700.000 bierdrinkende mannen naar kijken te vriend dan Sunny nogwat en mevrouw Simons“, zegt Derksen.

Toch kwam Amstel Bier wel met een officiële reactie dat het in gesprek zou gaan met RTL. “In dat bedrijf zit een pr-afdeling die wordt geacht om een nietszeggend persbericht naar buiten te brengen van het soort: ‘Het heeft onze aandacht en we gaan in gesprek met RTL’. Heb er niks meer over gehoord.

Verder wil Derksen de activistische Bergman niet zo veel aandacht meer geven. “Met die mevrouw ben ik helemaal klaar. Sylvana en dat andere mediagekke meisje… Sunny nogwat, maken je zodra er kortsluiting in hun enge bovenkamertjes ontstaat, zomaar uit voor racist en seksist. Als ik naar een advocaat stap, kan ik ze juridisch aan de hoogste boom ophangen, maar de meisjes zijn te onbelangrijk om er zoveel werk van te maken.

Ach, de dametjes krijgen een orgasme als ze aan tafel bij die praatprogramma’s mogen en dus schreeuwen ze op Facebook om aandacht met hun onzinnige gawauwel. Word ik de volgende dag gebeld door Eva Jinek en Tijs van den Brink: of ik met die typetjes in discussie wil. Bekijk het even lekker, zeg.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen