René Froger en Brace in nieuwe BN’er-afvalshow SBS 6

René Froger, Brace, Anne-Marie Jung en de drie dames van OG3NE zijn de zes bekende Nederlanders die meedoen aan de nieuwe BN’er-show Vet Fit op SBS 6. Hierin werken zij onder leiding van Irene Moors honderd dagen lang aan een fittere versie van zichzelf. Dat heeft de tv-zender vandaag bekendgemaakt. Het is de bedoeling dat deze zes BN’ers vanaf 14 februari ‘heel Nederland’ aan gaan sporen om af te vallen. Zij delen hun prestaties én frustraties vervolgens vanaf 6 maart met de kijker. 

Alle deelnemende BN’ers hebben een maatje meer vanwege een liefde voor eten. “Ik heb een natuurlijke voorliefde voor zoet en vet, voor mij zijn dat randvoorwaarden van het leven”, zegt Anne-Marie Jung bijvoorbeeld.

Brace noemt zichzelf ‘Obracitas’ en weet heel goed dat er iets moet gebeuren. “Ik wil kunnen voetballen met mijn zoontje Miguel, zonder dat ik na drie minuten naar adem hap.”

Mensen die mee willen doen kunnen zich gratis aanmelden via www.sbs6.nl/vetfit en op de hoogte blijven via de Vet Fit-social kanalen (@vetfitnl en #vetfit). “Wie meedoet ontvangt regelmatig workouts, recepten en tips én kan zijn of haar eigen resultaten en ervaringen ook delen met heel Nederland. Online, maar ook op tv.”

Met video’s, foto’s, je favoriete health snack of het mooiste rondje hardlopen in jouw buurt. Samen wordt alles makkelijker en dus gaan we met z’n allen voor dat ultieme doel: Vet Fit!

Woensdag 14 februari is de officiële aftrap van de 100 dagen durende actie. De eerste aflevering van deze Talpa-productie is op dinsdag 6 maart om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Ook RTL 5 komt in dit nieuwe jaar 2018 met een afvalprogramma met BN’ers.

Foto: SBS, Reinier Bergsma

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen