Patricia Paay had botox nodig na uitgelekte sekstape

Geplaatst op Fri 19 Jan 2018 om 11:00

Patricia Paay fronste zó veel tijdens de rel over haar uitgelekte plasseksvideo, dat ze een extra shot botox nodig had. Dat vertelt de televisiediva in een vraaggesprek met Veronica Magazine. Paay vergeet regelmatig om wat botox bij te spuiten, maar tijdens de seksrel werd ze daar snel aan herinnerd. “Ik verwaarloos de botox altijd een beetje. Dan zie ik ineens zo’n frons en denk ik: o ja, vergeten. Vooral de laatste maanden heb ik veel gefronst en dat geeft me zo’n bezorgd uiterlijk.”

Dat bezorgde uiterlijk liet ze snel platleggen. “Een babyprikje haalt dat weg. Fillers heb ik niet, daar hou ik helemaal niet van. Je krijgt er zo’n raar hoofd van.

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Paay’s filmpje naar buiten kwam. “Het is zwaarder geweest dan mensen denken. De hel. En dat is het nog steeds een beetje. Ik ben iemand die overal de leuke kant van inziet, maar dit is een grote knauw geweest. Ik vertrouw niemand meer.

Paay liet zich in haar mond plassen, vanwege haar hang naar de eeuwige jeugd. “Ik ben nog best jeugdig, sta open voor dingen, ben nog steeds aan het ontdekken… Daar ben ik ook de mist mee ingegaan, hè, omdat ik altijd gek doe. Maar ik hoop nog lang gek te doen, dat hoort bij mijn karakter.”

Niet voor niets heb ik een tatoeage met de tekst ‘forever young’.

Het interview met Patricia Paay kunt u deze week lezen in de Veronica Magazine.

Foto: RTL
24 Reacties op “Patricia Paay had botox nodig na uitgelekte sekstape”


 1. Toon

  Want urine lost botox op?

 2. Vincent van Calderen

  Begint dat gezeik over Paay weer opnieuw?

 3. Remi

  … Het zal je mama maar zijn …

 4. Ivo Eek

  L e o n ï e H o o ï s m a uit harderwijk: 5 jaar bij Privéhuis Sunrise en privé amersfoort

 5. Danny

  Gatver,,,Paay asjeblieft!!! Houd je mond,,,,Oh wat een nare vrouw is dit. En aangezien ik haar tot 5 jaar geleden wel leuk vond. Wat een zuuuuurpruim is dit geworden. Mens ga eens echt werken voor je centen.!

 6. Rukker

  Een stevige klots pis in je smoel schijnt ook heel goed te zijn tegen fronsrimpels, het liefst afgetopt met een dikke klodder mannenpap.

 7. Joost

  Patricia Paay vond ik altijd een leuke getalenteerde vrouw. Nu vind ik haar een vieze oude vrouw die er niet meer uit ziet. Botox helpt dan niet meer. Een frons/rimpel is niet erg als je vitaal en leuk in het leven staat.Patricia is nu een oude vervelende vieze zeurende vrouw geworden. Stop met dat pisverhaal en ga verder met je leven vervelende vieze oude vrouw. Val ons niet meer lastig met je gezei*k.

 8. Lambert

  Ergens onderaan heeft ze nog een dikke rimpel en die krijg je niet meer weg…..

 9. SOLANGE

  Patries weer zeiken ze zoekt maar aandacht ……we zijn je allang vergeten

 10. Piet

  Hahaha wat kan een mens bezighouden zeg. Zielig hoopje ellende geworden of altijd al geweest?

 11. Frans

  …en toch zou ik haar doen, als ik de kans kreeg

 12. Tim

  Daar gaan we weer. Ze moet weer zeiken over die filmpjes. Die plas video en dat filmpje waar iemand haar kont even goed onder handen neemt. Ze zit weer bij sbs met wat programmas, maar botox is zeker erg duur dus heeft ze nog meer geld nodig. Dus extra aandacht.

 13. De Leukste Thuis

  Paayen pappen en NAT houden…

 14. iq10

  t is net als met de moderne auto”s ,allemaal polyester [kunststof]

  @ frans,;
  hou jij van kleine wiefkes,?
  en van die lelijke benen??

 15. Gin

  Ze is de enige BN-er die nog goed uitziet met botox. De rest heeft een asymmetrische gezicht gekregen of ziet er niet uit. Ben benieuwd wie dit voor haar doet.

 16. Jack Wolff

  Is er iemand al op de volstrekt legitieme gedachte gekomen dat mevrouw een verstandelijke beperking heeft? Een visueel niet zichtbare handicap. En waarom wordt er geen 555 crowdfund actie voor een goede geriater op touw gezet?

 17. dirk

  ze kunnen haar beter een euthanasie spuitje geven

 18. Japie

  De botox in haar lippen vergeet ze niet Die Katrien Duck. Ze is een aanfluiting voor de ouder wordende vrouw. Wat een engerd is ze geworden.

 19. Christine

  Ik had 2 jaar geleden ook een frons toen alles tegenzat,erg ziek. Nu gaat het weer goed met me, vrolijk en frons weg, zonder Botox.Gewoon wat van je leven maken en aandacht aan je familie schenken ipv zielige jonge jongens een trauma bezorgen en een sportclub geeft ook meer voldoening dan een parenclub lijkt mij, Patries!!!!!!!!!!!

 20. Mediaprak

  Kan deze dame, net als E Ratelband, H Mens, J van Gelder en E Santegoeds niet naar het “Hennie Huisman Hospice”? De nevenvesting van het Rosa Spierhuis in Castricum (NH). Gespecialiseerd in behandeling van ziekte van Willibrod (niet kunnen omgaan met teneinde belangstelling van media).

 21. curry gewurz

  ach meisje toch…wat een K leven heb jij toch…ik had het ook gedaan hoor…zoveel leed kan niemand aan…om te kotsen ben je !

 22. Youpie

  Voor je nog meer akelige reacties naar je hoofd krijgt mevr. Paay, hou op praten over dat plasfimpje, wij zijn jouw psychaters niet die raad kunnen geven.
  Je loopt tegen de 70, mensen die steeds weer hetzelfde vertellen op deze leeftijd …vul zelf maar in.
  Mijn oma vroeg tenminste nog ” of heb ik dit al verteld ” .
  Je weet vast wel wat ik hier mee bedoel ,toch…?

 23. Polak D.

  Wie laat zich in godsnaam onder urineren?

 24. Ook Jewish

  Plaspaay heeft aandacht te kort en denkt dat het leven alleen draait om seks. Lees haar autobiografie maar eens. Echt verschrikkelijk dat vieze mens.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.