Patricia Paay had botox nodig na uitgelekte sekstape

Patricia Paay fronste zó veel tijdens de rel over haar uitgelekte plasseksvideo, dat ze een extra shot botox nodig had. Dat vertelt de televisiediva in een vraaggesprek met Veronica Magazine. Paay vergeet regelmatig om wat botox bij te spuiten, maar tijdens de seksrel werd ze daar snel aan herinnerd. “Ik verwaarloos de botox altijd een beetje. Dan zie ik ineens zo’n frons en denk ik: o ja, vergeten. Vooral de laatste maanden heb ik veel gefronst en dat geeft me zo’n bezorgd uiterlijk.”

Dat bezorgde uiterlijk liet ze snel platleggen. “Een babyprikje haalt dat weg. Fillers heb ik niet, daar hou ik helemaal niet van. Je krijgt er zo’n raar hoofd van.

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Paay’s filmpje naar buiten kwam. “Het is zwaarder geweest dan mensen denken. De hel. En dat is het nog steeds een beetje. Ik ben iemand die overal de leuke kant van inziet, maar dit is een grote knauw geweest. Ik vertrouw niemand meer.

Paay liet zich in haar mond plassen, vanwege haar hang naar de eeuwige jeugd. “Ik ben nog best jeugdig, sta open voor dingen, ben nog steeds aan het ontdekken… Daar ben ik ook de mist mee ingegaan, hè, omdat ik altijd gek doe. Maar ik hoop nog lang gek te doen, dat hoort bij mijn karakter.”

Niet voor niets heb ik een tatoeage met de tekst ‘forever young’.

Het interview met Patricia Paay kunt u deze week lezen in de Veronica Magazine.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen