Ook Wie is de Mol ziet mengen BN’ers en ON’ers zitten

Art Rooijakkers, presentator van Wie is de Mol, vindt de nieuwe opzet van Expeditie Robinson waarbij zowel bekende als onbekende Nederlanders deelnemen interessant. Dat zegt hij vandaag in een interview met NU.nl. Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol begint vanavond met een vertrouwde BN’er-cast, maar in de toekomst staat de kijker mogelijk een gemengde cast uitgenodigd. “Je zag die mengvorm ook bij de vorige editie van Expeditie Robinson“, zegt de presentator van Avrotros.

Dat Wie is de Mol-model spreekt Rooijakkers wel aan. “Ik vond dat wel een tof en inspirerend idee en ik denk dat heel veel mensen hiervoor in de rij zouden staan. Ik vind het wel een boeiende gedachte om met ons team over te praten en na te denken.”

In de beginjaren was Wie is de Mol nog wel met onbekende Nederlanders. Misschien gaat dat nu dus wederom gebeuren. “Ik ben natuurlijk niet de enige die erover beslist, maar WIDM is een programma waarbij je zelf het gevoel hebt dat je meedoet: je probeert te ontdekken wie de mol is.”

De overtreffende trap daarvan is dat je écht mee kan doen. Ik vind dat wel een spannende gedachte.”

Het hele interview met Art Rooijakkers kunt u lezen op NU.nl. Het programma is vanavond om 20.25 uur te zien op NPO 1.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen