Eigen Huis & Tuin vanavond thuis bij Erland en Wendy

RTL 4 heeft een nieuwe sponsor en dat wordt vanavond in de seizoensopener gevierd met zenderbaas Erland Galjaard en zijn vrouw Wendy van Dijk. Ze zetten hun deuren open voor de stylisten van het programma. Dat heeft de zender laten weten. Eigen Huis & Tuin gaat wekelijks klusjes opknappen bij bekende Nederlanders, die zelf ook de handen uit de mouwen moeten steken. “In de eerste aflevering van 2018 gaat Thomas Verhoef aan de slag bij Wendy van Dijk“, aldus de zender.

Het belooft volgens de makers een leuke aflevering te worden. “Wendy van Dijk en haar gezin hebben twee superschattige konijnen, Lucky en Snoopy, maar hun woning is behoorlijk saai. Wendy vindt het de hoogste tijd voor een echt konijnenpaleis. Thomas grijpt deze uitdaging met beide handen aan.

Ondertussen gaat boer Tom aan de slag bij Sonja in Rotterdam. Voor haar maakt hij een mooi Bohemian-balkon met spectaculair uitzicht op de Erasmusbrug.

De afgelopen maanden had Eigen Huis & Tuin geen sponsor, nadat bouwmarkt Praxis was afgehaakt, mogelijk vanwege de kortere uitzendtijd omdat RTL Boulevard nu uitzendt in het weekend. De nieuwe sponsor is Karwei.

Eigen Huis & Tuin is om 18.05 uur te zien op RTL 4.

Lees ook: Praxis onthult reden Eigen Huis & Tuin-exit (oktober)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen