Linda wilde Beau absoluut niet thuis ontvangen

Geplaatst op vr 05 jan 2018 om 15:00

Het is de bedoeling van Beau van Erven Dorens om zijn gasten in 5 Jaar Later te interviewen bij hen thuis, maar dat lukt niet altijd. Linda de Mol, die vanavond centraal staat in de talkshow, wilde bijvoorbeeld onder geen beding dat hij zou komen filmen bij haar thuis in Crailo. Daarom bedacht Van Erven Dorens om De Mol bij hem thuis te ontvangen aan de grachten in Amsterdam. “Het is het laatste stukje dat ik helemaal voor mezelf wil houden“, zo laat de tv-koningin aan hem weten.

De Mol wil niet dat de Nederlandse tv-kijker bij haar over de vloer komt. “Het voelt heel raar om de deur open te gooien en te zeggen: ‘Dit is mijn keuken en dit is mijn bank.’ Daar heb ik moeite mee en dat heb ik eigenlijk nooit gedaan.”

Tegelijkertijd is ze in haar columns openhartig over allerlei privézaken. De voordeur openzetten gaat haar echter net iets te ver. “Het is mijn laatste stukje privé. Er zit ook een groot hek omheen. Daar ben ik heel truttig in.”

De tv-koningin doet in het interview allerlei interessante uitspraken. Ook blikt ze terug op voorspellingen die ze vijf jaar geleden deed. Zo verwachtte ze dat Mark Rutte nu minister van Financiën zou zijn in het kabinet-Samsom.

5 Jaar Later begint vanavond om 22.30 uur op RTL 4.

Foto: RTL
23 Reacties op “Linda wilde Beau absoluut niet thuis ontvangen”


 1. Vincent

  Niemand wil dit seizoen thuis afspreken, dus dit is geen nieuws.

 2. Meeswel

  En weer lees ik het woord tv koningin, het enige waar dit nutelose schepsel goed in is is dom giechelen. Zonder haar naam de mol had ze helemaal niets voorgesteld.

 3. anonymous

  Maakt voor het programma ook niet uit of het thuis is of niet.

 4. STAN

  Nutelose?

 5. Waterval

  Het gepeupel mag niet weten die de miljonairs van De M. wonen. Het sprookje van “Linda is zo gezellig één van ons gebleven” moet in stand gehouden worden. Tuurlijk. Dream-on.

 6. max

  TV Koningin,hou op zeg. Linda komt over als een dom kinderachtig figuur die overal zeer dom om lacht. Vroeger in haar TROS tijd was ze echt een leuke vrouw. Vooral toen ze in Spangen acteerde zag ze er super uit. Maar die Linda is niet meer.

 7. Rubicon

  Terecht punt van beste tv personality van Nederland. Wel prettig pandje overigens in Crailo. Proef enige jaloezie (denk de metier) achter de anoniempjes boven

 8. Rww

  Pauw deed zijn interviews ook op eenlocatie uitgezocht door de gast, niks nieuws dus

 9. Donderdagavond

  Ja en?

 10. By the way

  Ik denk dat Beau best welkom is in huize De Mol. Misleidende kop boven het artikel.

 11. SOLANGE

  TV Koningin laat me niet lachen dom giechelen en over dr gewicht lullen alsof ons dat wat interesseert Botox hoofd wil niet laten zien wat voor een weelde ze heeft …wil doen voorkomen als….. the girl nextdoor….. alsmaar rijker worden met PulpTV

 12. shrink

  Ho ho ho, de enige TV-koningin is Mies. Bezoedel haar naam niet met een De Mol alsjeblieft.

 13. Joost Prinsen

  Haar hele woonkamer staat vol met TenaLady dozen, Sandeman flessen en rijlaarzen.

 14. Rechts

  Ja een groot hek om het huis inderdaad.
  Maar wel als gutmensch pleiten voor meer vluchtelingen en tegen het klootjesvolk in arbeidersbuurten zeggen dat ze de multiculturele samenleving moeten omarmen.

 15. 123

  Sorry, maar dit hoeft voor mij allemaal echt niet meer. We weten het nu wel: 5 Jaar Later is terug. (Ditmaal op RTL4.) Beau is een wonderkind en verdient meer van dit soort programma’s. (Maar de kijkcijfers zijn schamper.) Een heleboel onthullingen in dit programma. (Terwijl men gewoon lukraak interviews van tig jaar geleden aanhaalt, waar de gasten op mogen reageren.)

  Waarom elke keer weer deze reclame voor 5 Jaar Later? Het is en blijft gewoon niet wat het geweest is. Punt, uit, fini, basta.

 16. Jaap

  RTL weet niet half hoeveel quotes ze vooraf moeten delen. Jammer, blijft zo weinig verrassends aan.
  Het programma heeft zelden zoveel aandacht gekregen en stelt dan toch redelijk teleur qua kijkcijfers…

 17. Donderdagavond

  Ik mis Pauw

 18. Floris

  Linda is al lang over de datum. Zullen wel hoge cijfers worden zo na the voice.
  Veel mensen vergeten dan de tv uit te zetten. Linda haar tijd is geweest.
  Ga lekker van je miljoenen genieten in Portugal.

 19. Noëlla

  @Waterval Ik ben het helemaal met je eens. Ze wilt natuurlijk niet dat mensen zien dat ze helemaal niet zo gewoon gebleven is, en dat zou het publiek natuurlijk zien als we een kijkje zouden krijgen in haar miljoenen villa.

 20. klara

  Van een TV koningin hebben we er maar een en dat is MIES BOUMAN ,Linda is veel te afstandelijk !!!!!!!

 21. npo sbs rtl 24 kitchen fan

  @klara hebben we eigenlijk ook een tv koning?
  en je hebt gelijk… Mies is nog steeds de enige echte
  Op haar leeftijd krijgt ze dagelijks nog zoveel uitnodigingen , waar Linda jaloers op zou zijn ! Jammer dat we nooit meer iets van Willy Dobbe horen of zien
  die was zeker als ze door was gegaan de kroon prinses geworden !

 22. Peanut

  Volgens mij weer 1 of meerdere personen hier die steeds onder andere naam dezelfde kritiek uiten. Maar het is toch echt onontkoombaar dat Linda de koningin van de tv is. Mies was dat ook ooit, maar dat is nu niets minder dan een levende legende.

 23. boris

  Er is toch echt maar één Mies Bouwman.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.