Linda wilde Beau absoluut niet thuis ontvangen

Het is de bedoeling van Beau van Erven Dorens om zijn gasten in 5 Jaar Later te interviewen bij hen thuis, maar dat lukt niet altijd. Linda de Mol, die vanavond centraal staat in de talkshow, wilde bijvoorbeeld onder geen beding dat hij zou komen filmen bij haar thuis in Crailo. Daarom bedacht Van Erven Dorens om De Mol bij hem thuis te ontvangen aan de grachten in Amsterdam. “Het is het laatste stukje dat ik helemaal voor mezelf wil houden“, zo laat de tv-koningin aan hem weten.

De Mol wil niet dat de Nederlandse tv-kijker bij haar over de vloer komt. “Het voelt heel raar om de deur open te gooien en te zeggen: ‘Dit is mijn keuken en dit is mijn bank.’ Daar heb ik moeite mee en dat heb ik eigenlijk nooit gedaan.”

Tegelijkertijd is ze in haar columns openhartig over allerlei privézaken. De voordeur openzetten gaat haar echter net iets te ver. “Het is mijn laatste stukje privé. Er zit ook een groot hek omheen. Daar ben ik heel truttig in.”

De tv-koningin doet in het interview allerlei interessante uitspraken. Ook blikt ze terug op voorspellingen die ze vijf jaar geleden deed. Zo verwachtte ze dat Mark Rutte nu minister van Financiën zou zijn in het kabinet-Samsom.

5 Jaar Later begint vanavond om 22.30 uur op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen