Geheime Dagboek van Hendrik Groen sluit af met record

De Omroep MAX-serie Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen met André van Duin heeft maandagavond afscheid genomen met recordcijfers. De twaalfde en laatste aflevering trok 2,048 miljoen kijkers (38,7 procent) naar de late avond van NPO 1. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het is de meest bekeken aflevering van het eerste seizoen van Hendrik Groen. Tot nu toe stond het programmarecord op 1,941 miljoen kijkers voor de achtste aflevering uit de reeks.

Gemiddeld wisten de twaalf afleveringen 1,7 miljoen kijkers te bekoren en dat is een behoorlijke prestatie voor een programma dat op de late avond wordt uitgezonden.

Het lijkt zo goed als zeker dat er een tweede seizoen van de serie komt, heeft André van Duin al her en der door laten schemeren. “Ik spreek Jan Slagter natuurlijk wel eens en die wil ook heel graag, maar dan moet het toch nog wel over een hoop schijven en ik denk dat, áls er een tweede serie komt, dat eerder in 2019 zal zijn dan daarvoor“, zei hij onlangs in De Telegraaf.

Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen is de zoveelste kijkcijferhit van Omroep MAX. De omroep van Jan Slagter begint zo’n beetje hofleverancier van kijkcijferkanonnen te worden.

Foto: MAX, Elmer van der Marel

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen