‘Felix Rottenberg vreselijk irritant in Wat Verdien Je?’

Tv-columnist Angela de Jong van het AD vindt het leuk dat Astrid Joosten een programma over salarissen maakt, maar ergert zich aan de oubollige opzet van Wat Verdien Je? en al helemaal aan het optreden van Felix Rottenberg. Dat schrijft ze vandaag in de krant. Wekelijks onthullen drie Nederlanders hun salaris en daarover wordt gediscussieerd door twee panels: een panel met ondernemers en een panel met ‘mensen die de onderkant van de samenleving goed kennen’.

De Jong keek er met ergernis naar. “Het deed zo jaren 80 aan allemaal. En dan dat verschrikkelijke vintage-VARA-toontje van Rottenberg: dit vind ik wel een terecht bedrag, dat niet… Dat is nu precies de reden dat mensen er maar het zwijgen toe doen, omdat je er als buitenstaander geen goed oordeel over kunt vellen.”

Joosten heeft beloofd in de laatste aflevering haar eigen salaris te onthullen. “Hopelijk staan daarin de tarieven in tv-land centraal. Benieuwd of Rottenberg dan ook zo onverschrokken zijn mening durft te geven over het inkomen van zijn goede vriend Matthijs van Nieuwkerk.

Wat Verdien Je? ging maandag goed van start op de latere avond. Er keken 1,1 miljoen mensen naar het programma op NPO 1.

De AD-column van Angela de Jong kunt u lezen op de AD-site.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen