Django Unchained op 24 januari in herkansing bij RTL 7

Geplaatst op Fri 12 Jan 2018 om 15:00

RTL 7 gaat de Amerikaanse speelfilm Django Unchained op 24 januari alsnog herhalen, nadat een eerdere herhaling op 5 januari tot enorme woede van kijkers in het water viel. Dat heeft de mannenzender laten weten. Django Unchained zou dus eigenlijk te zien zijn op vrijdagavond 5 januari, maar tot grote verbazing van kijkers was toen opeens de film Watchmen te zien. Pas na drie kwartier kwam RTL 7 met een verklaring, maar toen waren veel kijkers al rood aangelopen van woede. 

Het publiek van RTL 7 reageerde echt verschrikkelijk boos. “Zeker teleurstelling, niet alleen RTL 7, het gehele RTL holt achteruit. Boef zendtijd geven bij boulevard, reclame wat toeneemt en alleen maar dezelfde groep mensen die dingen presenteren. Dan nog niet eens hebben over de kwaliteit wat afneemt“, was een van de vele reacties op de Facebookpagina van de zender.

Nu hoopt RTL 7 het goed te maken met de kijker. “DJANGO HAS CHANGED! We gaan het weer proberen..😅“, meldt de zender op sociale media.

De tweede poging wordt gedaan op woensdag 24 januari om 20.30 uur op RTL 7.

Foto: RTL
5 Reacties op “Django Unchained op 24 januari in herkansing bij RTL 7”


 1. plechtiging

  Nee dankje, dan is het al bijna februari..

 2. Wollter

  Kan ik eindelijk weer goed slapen…..

 3. Yep

 4. Yep

 5. Timmerdetim

  En het gebrek aan Zwarte Pieten bij RTL maakt RTL er ook niet beter op… Niet te vergeten de incompleet vertaalde nasynchronisaties… Bassie & Adriaan was ooit de best bekeken serie van RTL Telekids, werd na 2 seizoenen al van de buis gehaald (uiteindelijk naar een decoder-zender) terwijl die serie 10 seizoenen + specials + spin-offs kent.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.