Wijnen wilde tv-registratie Christmas Show niet zien

Maurice Wijnen keek op eerste kerstdag bewust niet naar The Christmas Show op RTL 4, ondanks dat hij de voorstelling samen met Carlo Boszhard gecreëerd heeft. Dat vertelde hij woensdagmiddag in 5 Uur Live. The Christmas Show werd gedurende dagen voor kerst georganiseerd in de Ziggo Dome. De tv-registratie werd door kijkers behoorlijk afgeslacht, omdat er sprake was van overdreven spel en beeld en geluid te wensen overliet. Wijnen heeft het echter allemaal niet gezien.

De presentator en theatermaker heeft bewust geen televisie gekeken met kerst. “Ik heb bewust niet naar tv gekeken, want ik had de dagen ervoor The Christmas Show mede mogen maken in de Ziggo Dome. Ik had zoiets van: het was zo mooi in mijn gedachte en de reacties van het publiek en op Facebook waren allemaal zo positief, ik ga het hier lekker bij laten. Ik kijk het wel over een paar weken als het allemaal gedaald is.

De Ziggo Dome-Shows waren een ‘heerlijke ervaring’, meent Wijnen. “Iedereen was blij. Het publiek was enthousiast. Het was heerlijk.

Wat heeft hij dan gedaan? “We hadden de laatste show van The Christmas Show en daarna gingen we rechtstreeks naar vrienden van ons voor het traditionele kerstdiner. De dag erna hebben we The Crown gekeken achter elkaar door.

Lees ook: Kerstfeest op de Dam wint van The Christmas Show (dinsdag)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen