Terpstra onthult wat ze gaat doen tijdens tv-absentie

Het lijkt erop dat Erica Terpstra voorlopig even geen tv-reizen meer gaat maken op kosten van Omroep MAX. Haar programma Erica op Reis is in de ijskast gezet en het is nog niet duidelijk of die daar nog uitkomt. Het betekent dat de oud-politica dit jaar een iets rustigere agenda heeft dan normaal. Maar wat gaat ze dan doen? “Ik ben in ieder geval van plan nog eens een boek te gaan schrijven over mijn reizen. Er is al een mooi gesprek met een uitgeverij geweest“, zegt ze in Party.

Terpstra heeft dus weer iets om handen. “Het gaat veel tijd kosten, want ik moet selecteren. Het moet een compilatie worden van alle indrukken, herinneringen en belevenissen: van de ceremonie van de Maya-indianen tot en met de Sjamaan in Mongolië.”

Naast het boek heeft Terpstra nog veel meer bezigheden. “Verder doe ik veel andere dingen, zoals het geven van lezingen over positief denken.”

En de komende periode zal er lekker veel tijd zijn om me bezig te houden met dingen die de afgelopen twee jaar zijn blijven liggen, zoals het onderhouden van al mijn sociale contacten.”

Hoe is het na haar ziekbed inmiddels met haar fysieke gestel? “Alleen met traplopen merk ik nog wat. Maar als er een leuning in de buurt is, red ik me prima.”

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen