José Hoebee kijkt Netflix als het regent

Geplaatst op di 26 dec 2017 om 10:45

Het druilerige najaar in Nederland heeft ook José Hoebee getroffen. De oud-zangeres van Luv’ en rivale van Patty Brard is echter niet bij de pakken neer gaan zitten. Bij het aandienen van een regenbui zocht Hoebee steeds haar toevlucht tot het on-demand-videoplatform Netflix. “Het zal voor vrijwel iedereen gelden dat je je net wat lekkerder voelt als de zon schijnt, maar ik kan er nu zonder enige moeite een heel lekker dagje van maken als het regent“, legt de hitzangeres uit.

Een regendag kom je anno 2017 moeiteloos door, vertelt Hoebee. “Een ontspannen dagje netflixen thuis, ik vermaak me prima. Ik kijk graag series; ik zit nu middenin Elementary, een Amerikaanse misdaadserie rondom Sherlock Holmes. Ook een advocatenserie als Suits vind ik heerlijk. Dus ik verveel me geen moment als het regent!

Het is niet zo dat Hoebee helemaal niet meer buiten komt als het regent. De zangeres verzorgt namelijk een dier, dat regelmatig buitenlucht nodig heeft. Netflix gaat dan op pauze om geforceerd te gaan wandelen en dat is niet altijd leuk.

Hoebee: “Ik word er niet chagrijnig van. Maar ik moet drie keer per dag mijn hond Toontje uitlaten en als de regen dan met bakken uit de lucht komt, vind ik dat natuurlijk niet fijn.

Foto: Omroep MAX
13 Reacties op “José Hoebee kijkt Netflix als het regent”


 1. frans

  Hetzelfde patroon als mijn buurvrouw…ga je daar ook nog een item voor plaatsen

 2. Otto Groeneveld

  Kan nog een programma herinneren waar zij samen met Bonny aan meedeed. De vraag was — welke zee ligt tussen GB en Nederland. Het antwoord was;; tatatattatatatta. Is dat niet het IJsselmeer. Nog nooit zo hard gelachen moet ik ze hierbij nog even voor bedanken, krijg weer buikpijn, het IJsselmeer.

 3. Toon

  Zoals alle eenzame hondenvrouwtjes.

 4. Peanut

  Komkommertijd?

 5. Bassie

  Schokkend nieuws

 6. robbieboy

  heeft MC een abbo op de prive? waarom nu weer NON nieuws over Hoebee?

 7. Duiker64

  en wat doet deze drukke hitzangeres verder ? sinds 1985 heeft ze geen single meer in een hitparade gehad….janken over haar zielige leventje

 8. Danny

  hahaha spontane lachbui van dit item,,,Jose Hoebee Bwahahahahaha,,ok serieus nu..
  Die valt van lelijkheid uit elkaar. Trojan horse is wel een geil nummer eigenlijk..

 9. Danny

  Welk journalist maakt dit bericht eigenlijk? Dit geloof je toch echt niet,,,,

 10. Jantje

  Een huisdier en Neflix met een bijstandsuittkering? Of zit ze nog steeds bij Viola Holt op zonder?

 11. Remi

  Ja, daar woont wat, in Oss …

 12. Annoniemus

  Weet je wat ik doe als het regent ?!

 13. HJ

  STOP DE PERSEN! Jose Hoebee kijkt Netflix als het regent! WAUW!!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.