José Hoebee kijkt Netflix als het regent

Het druilerige najaar in Nederland heeft ook José Hoebee getroffen. De oud-zangeres van Luv’ en rivale van Patty Brard is echter niet bij de pakken neer gaan zitten. Bij het aandienen van een regenbui zocht Hoebee steeds haar toevlucht tot het on-demand-videoplatform Netflix. “Het zal voor vrijwel iedereen gelden dat je je net wat lekkerder voelt als de zon schijnt, maar ik kan er nu zonder enige moeite een heel lekker dagje van maken als het regent“, legt de hitzangeres uit.

Een regendag kom je anno 2017 moeiteloos door, vertelt Hoebee. “Een ontspannen dagje netflixen thuis, ik vermaak me prima. Ik kijk graag series; ik zit nu middenin Elementary, een Amerikaanse misdaadserie rondom Sherlock Holmes. Ook een advocatenserie als Suits vind ik heerlijk. Dus ik verveel me geen moment als het regent!

Het is niet zo dat Hoebee helemaal niet meer buiten komt als het regent. De zangeres verzorgt namelijk een dier, dat regelmatig buitenlucht nodig heeft. Netflix gaat dan op pauze om geforceerd te gaan wandelen en dat is niet altijd leuk.

Hoebee: “Ik word er niet chagrijnig van. Maar ik moet drie keer per dag mijn hond Toontje uitlaten en als de regen dan met bakken uit de lucht komt, vind ik dat natuurlijk niet fijn.

Foto: Omroep MAX

Meer in Netflix

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen