Speculatie over overlijden Joost Karhof: ‘Hij rookte veel’

Het onverwachte overlijden van Joost Karhof (48) houdt de gemoederen flink bezig. Hij is onwel geworden en onderweg naar het ziekenhuis overleden in de ambulance, zo is bekendgemaakt. De precieze doodsoorzaak is echter onduidelijk en dat leidt vandaag in De Telegraaf tot speculatie. “Wat de exacte toedracht van zijn dood is, is vooralsnog onbekend, maar Karhof stak nooit onder stoelen of banken dat hij een fervent roker was“, is te lezen in het entertainmentkatern.

De krant wijst op een interview dat Karhof in 2008 gaf aan Marie Claire, waarin hij aangaf zich zorgen te maken om de gevolgen van zijn rookverslaving op zijn gezondheid. “En toch rook ik stug door.”

Hij vreesde destijds volgens het dagblad voor een soort ‘payback day’. “Ik denk wel eens dat ik voor het geluk geboren ben en ben soms bang dat het ooit pay day gaat worden. Dat ik een enge ziekte ga krijgen.

Het overlijden van Karhof werd dinsdagavond na negen uur bekend en was de opening van de late journaals en nieuwsuitzendingen. Shownieuws had door het nieuws zijn op drie na meest bekeken uitzending van het jaar.

Het artikel ‘Joost Karhof vreesde ernstige ziekte’ kunt u lezen op de Telegraaf-site.

Lees ook:
Nieuwsuur-presentator Joost Karhof (48) overleden (dinsdagavond)
Verbijstering over plotselinge overlijden Joost Karhof (dinsdagavond)
Veel kijkers voor Shownieuws vanwege Joost Karhof (vanochtend)
‘Joost Karhof had juist zo’n zin in de komende week’ (vanochtend)

Eén dag voor zijn overlijden presenteerde Karhof nog met een gezellige kersttrui aan:

Foto: NOS, NTR

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen