Privé corrigeert artikel over ‘schatrijke’ Evelyn Struik

Weekblad Privé heeft het artikel over de financiële toestand van RTL 4-presentatrice Evelyn Struik gecorrigeerd. Er is ten onrechte gemeld dat ze schatrijk is. Dat is te lezen in het hoofdredactioneel commentaar van Evert Santegoeds. Privé, het grootste showblad van ons land, meldde zijn lezers dat Struik onderdeel is van de soepfamilie Struik en dat ze een villa ter waarde van 1,8 miljoen euro zou bewonen die aan haar geschonken zou zijn door haar vader Johannes

Dankzij haar achtergrond zou Struik ‘schathemelrijk’ zijn, maar niets is minder waar, blijkt uit een correctie van de Privé.

Evert Santegoeds meldt in de meest recente uitgave: “In het artikel ‘Evelyn Struik WEER ALLEEN!’ (Privé 43) is door ons ten onrechte gemeld dat Evelyn Struik thans een woning bewoont van 1,8 miljoen die zij van haar vader zou hebben gekregen. Daarnaast is de vermelding dat zij schathemelrijk zou zijn ongegrond gebleken.

Evelyn Struik is bij het grote publiek bekend van programma’s als TV Makelaar.

Lees ook: ‘Evelyn Struik hoeft nooit meer te werken voor geld’ (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen