NPO’s Kamerbreed zwaait af met Balkenende en Rutte

Het politieke radioprogramma Kamerbreed van NPO Radio 1 gaat haar allerlaatste maand ooit in met twee bijzondere gasten: de premier van Nederland en zijn voorganger. Dat heeft Avrotros vandaag laten weten. Jan-Peter Balkenende is te gast op zaterdag 9 december en Mark Rutte op zaterdag 16 december. Daarmee heeft presentator Kees Boonman twee topgasten in zijn programma zitten. “Samen drukten zij de laatste vijftien jaar hun stempel op Nederland.”

Jan Peter Balkenende en Mark Rutte zijn te gast in de laatste twee uitzendingen van Kamerbreed die door Kees Boonman worden gepresenteerd. Hij was ruim elf jaar presentator van het politieke radioprogramma.

Na 34 jaar komt er op 30 december een eind aan Kamerbreed. Avrotros gaat vanaf 1 januari op werkdagen dagelijks een half uur besteden aan politieke onderwerpen in het NPO Radio 1-programma Radio EenVandaag.

De allerlaatste uitzendingen van Kamerbreed zijn op 23 en 30 december en worden gepresenteerd door gastpresentatoren Suzanne Bosman en Jan Mom.

Kamerbreed is elke zaterdag om 13.00 uur te horen op NPO Radio 1.

Foto: White house, public domain

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen