Klaas Dijkhoff geniet van tv-columns Angela de Jong

VVD-ster Klaas Dijkhoff geniet van de tv-columns die Angela de Jong schrijft voor het AD. Dat heeft hij haar laten weten in een videoboodschap in Tijd voor MAX. Dijkhoff en De Jong kennen elkaar van het programma De Slimste Mens: de slimsten vs de rest, waar ze vanavond allebei in zitten. Hij is onder de indruk van haar werk. “Ik geniet altijd erg van je columns over de tv, waarin je gewoon lekker zegt waar het op staat. Dan vind ik het wel extra lef hebben dat je nu ook op tv bent zelf.”

De VVD-ster vindt het leuk dat ze vanavond samen op tv te zien zijn. “We zullen maar niet verklappen hoe dat afloopt. Ga in elk geval door en blijf gewoon je mening geven, ook al heeft iemand daar wel eens moeite mee. Je komt daar toch het verste mee. En als je in de supermarkt bent, wees een beetje voorzichtig met je boodschappenkarretje en enkels die je misschien raakt.”

Wat bedoelt hij daarmee? De Jong: “Ik heb een grapje gemaakt dat ik een bloedhekel heb aan bejaarden die met een rollator zo tegen je kuiten aanrijden en dat ik toen ik een kind kreeg ze terugpakte door ze met mijn kinderwagen te rammen.”

De Jong maakte dat grapje in De Slimste Mens en is daar op sociale media flink voor afgestraft. Vindt ze het niet gek dat ze sinds De Slimste Mens zo bekend is? “Ik had daarvoor ook wel eens een statementje aan Shownieuws of Boulevard gegeven en weleens bij De Wereld Draait Door gezeten, maar dat ik mezelf zeven dagen achter elkaar op televisie zag was toch wel een heel nieuwe ervaring.”

Dat heel Nederland een mening over mij had, was ook een nieuwe ervaring. Dat is wel handig met mijn werk. Jullie komen er voortaan dus genadig van af“, knipoogde ze naar het presentatieduo van Tijd voor MAX.

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen