Frans Klein had zich dood gesekst met uiterlijk als Arie

Frans Klein, de televisiedirecteur van de NPO, had zich helemaal dood gesekst als hij het uiterlijk had van Arie Boomsma. Dat vertelt de omroepbobo in gesprek met Volkskrant Magazine. Klein is niet de knapste man op aarde, maar misschien is dat maar goed ook, zegt hij zelf. Hij vreest dat hij dan geen maat zou kunnen houden. “Bij mijn vrienden maak ik weleens de grap dat als ik op Arie Boomsma had geleken, ik met mijn drift allang dood was geweest. Ik had me in elk feestje gestort.”

Hij had dan misschien wel een soort René Klijn geworden, aldus Klein. “Je kent toch René Klijn, die bij Paul de Leeuw te gast was en vertelde over zijn aids? Zo’n mooie jongen die alles heeft gedaan wat God verboden heeft en daardoor veel te vroeg is doodgegaan.

Klein leeft nog wel en met plezier. Zijn onzekerheid kwelt hem niet. “Ik vind mezelf geen mooie man, zeker niet, maar dat beheerst me niet. Ik was wel graag niet kaal geworden. Dat is echt een frustratie. Als ik mannen zie met goed haar, fascineert me dat. Sommige mannen hebben zulk mooi haar! Helemaal dichtbegroeid.”

Hij denkt wel eens aan een haartransplantatie. “Ik denk alleen niet dat het bij mij werkt, anders had ik het misschien wel gedaan. Al heb ik het idee nog niet helemaal afgezworen, hoor.”

‘Nog even, waarom was je al dood geweest als je er als Arie Boomsma had uitgezien? Had je je te pletter gewipt?’, besluit Volkskrant Magazine.

Klein: “Haha, dat is nog net een beschaafd woord. Maar dat vermoed ik wel. Ik heb een rijke fantasie en als ik me voorstel dat ik zo goed geschapen was, dan had ik er ook wat mee moeten doen. Dit is vast een typische nichtenconclusie, maar dan ga je toch geen boek lezen of tv-kijken?

Het Volkskrant-interview met Frans Klein kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Frans Klein wil niet soort Job Gosschalk worden (deze week)

Foto: NPO, Michel Schnater

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen