Ook Sylvana Simons gaat Giel Beelen roasten

Als er iemand is die een goede reden heeft om Giel Beelen eens goed te roasten dan is het Sylvana Simons wel. Ze is daarom toegevoegd aan het panel dat hem gaat aanpakken in The Comedy Central Roast of Giel Beelen. Dat heeft de zender laten weten. Heel Nederland was in rep en roer toen Beelen haar vergeleek met een aap. Hij maakte excuses, maar nu komt zij aan het woord. “Ik kan niemand anders bedenken die ik liever eens lekker zou willen Roasten dan Giel Beelen!

Voor Simons zal het even wennen zijn dat niet zíj, maar iemand anders het lijdend voorwerp is. “Laten we eerlijk zijn: ik ben de afgelopen jaren al zo vaak publiekelijk geroast, nu is het mijn beurt!

Naast Sylvana Simons maken Dennis Weening, Peter Pannekoek, Henry van Loon en Roast Master Gijs Staverman deel uit van het Roast Panel dat Beelen eens goed de waarheid gaat vertellen. Er worden nog vier roasters bekend gemaakt.

The Comedy Central Roast of Giel Beelen is op woensdag 13 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central.

Foto: Comedy Central

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen