Ook Edvard Niessing beschuldigd van ongepast gedrag

Edvard Niessing weet precies wat het is om te worden beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Dat vertelt hij in gesprek met weekblad Story. De oud-nieuwslezer is ooit door een vrouw beschuldigd van seksuele intimidatie. “Het is vreselijk wat Job Gosschalk heeft gedaan. Maar vergis je niet. Er wordt zóveel gepraat. Er is ook een andere kant. Hoeveel meisjes en jongens zijn vrijwillig met hun meerdere naar bed geweest om carrière te maken? Ik heb het zelf meegemaakt.

Niessing maakte het omgekeerd mee. “Toen ik bij de KRO zat, was er een vrouw die ook bij de televisie en radio wilde werken. Ze dacht dat te bereiken door mij te versieren. Ik wees haar af, waarna zij uit jaloezie rondbazuinde dat ik haar verleid zou hebben. Dat ik met haar het bed zou hebben gedeeld.”

Hij kon het niet geloven. “Ik was woest! Ik was gelukkig getrouwd en er klopte níéts van haar beweringen.”

Zijn echtgenote geloofde Niessing direct, maar toch wilde hij dat ze zou stoppen met beschuldigen. “Ik heb haar toen behoorlijk hard aangesproken, waarop ze gelukkig alles terugtrok.”

Niessing zag recentelijk zijn relatie met Milika Peterzon op de klippen lopen. Zij heeft het uitgemaakt, terwijl hij alleen maar Milika wil.

Het Story-artikel waarin Edvard Niessing zijn uitspraken doet kunt u lezen via Blendle.

Foto: Avrotros

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen