Met of zonder Bunskoek, Net5 verder met House Rules

Net5 komt in 2018 met een vierde serie van House Rules NL. Het is nog niet bekend of Daphne Bunskoek aanblijft als presentatrice, nu zij in januari aan de slag gaat voor de RTL 4-show 5 Uur Live. Dat heeft een woordvoerster van SBS laten weten. House Rules NL doet momenteel erg goede zaken op de dinsdag- en woensdagavond van Net5: het twee keer per week uitzenden van het programma blijkt een gouden zet. Zo keken er gisteren 453.000 mensen. “Genoeg reden voor een vierde seizoen!

De woonshow van Bunskoek zit dit seizoen tot nu toe op een gemiddeld marktaandeel van 10,1 procent in de commerciële doelgroep 20 tot 54 jaar. In seizoen één en seizoen twee was het gemiddelde marktaandeel 8,0 en 9,6 procent.

De aflevering van woensdag 1 november zette met 12,4 procent marktaandeel zelfs een record neer. “Dit ondanks de sterke concurrentie van de Champions League-wedstrijd met Feyenoord.”

House Rules NL: de finaleweek is volgende week, dinsdag 21 en woensdag 22 november om 20.30 uur, te zien bij Net5, met op woensdag de live finale en om 22.30 uur House Rules NL: de uitslag, live vanuit Amsterdam.

Vanaf vandaag kunnen geïnteresseerden zich opgeven via www.net5.nl/houserules.

Foto: SBS, Reinier Bergsma

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen