Daphne Bunskoek wordt enige presentatrice 5 Uur Live

Daphne Bunskoek is vanaf januari 2018 de enige presentator van het programma 5 Uur Live, de vijfuurshow van RTL 4. Ze zal elke werkdag te zien zijn met de talkshow. Dat meldt de zender vandaag. Nu wordt 5 Uur Live nog afwisselend gepresenteerd door de vrouwen van Koffietijd, maar daar stoppen ze mee. Voor Bunskoek is het na  Boulevard de tweede keer dat ze een dagelijkse RTL-show krijgt: “Ik heb ontzettend veel zin om weer een dagelijks live programma te presenteren.”

Ze vervolgt: “De uitdaging is om met je gasten en collega’s een plek te creëren waar bijzondere en aansprekende verhalen worden verteld en waar de kijker zich thuis voelt. ‘5 Uur Live’ is daar een prachtige plek voor.

In 5 Uur Live schuiven dagelijks bekende en onbekende gasten aan om te praten over grote en kleine gebeurtenissen van de dag.

Het programma wordt net als Koffietijd geproduceerd door Talpa en gesponsord door de Goede Doelen Loterijen. Net als Koffietijd komt 5 Uur Live vanuit de voormalige villa van De Gouden Kooi.

Momenteel is Bunskoek twee keer per week te zien bij Net5 met het primetime-programma House Rules NL (foto).

Foto: SBS/Reinier Bergsma

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen