Johan Derksen moest kotsen van Borsato en Tan

Johan Derksen vond de Marco Borsato-special van RTL Late Night om te kotsen. Dat zei de voetbalanalist maandagavond in Voetbal Inside. RTL Late Night draaide vrijdagavond een uur lang om Borsato en kwam vanuit zijn eigen villa in Blaricum. In zijn woonkamer was een hele tribune gebouwd; zijn vrouw Leontine Borsato zat front row. “Dat je het bedenkt vind ik al gek, maar dat je het als familie Borsato toestaat: dan moet je jezelf toch wel heel erg serieus nemen“, aldus Derksen.

De RTL 7-ster vindt het verbazingwekkend dat er meer dan een miljoen mensen naar de tv-special keken. “Terwijl die man nog geen één liedje heeft wat ik mooi vind.

Derksen was niet onder de indruk van het interview. “De familie Borsato: daar moet je van kotsen. Ik vind het echt verschrikkelijk.

Wil hij zelf eigenlijk niet een VI-special vanuit zijn eigen woning? “Ja! Dat wil ik wel! Net zoals Marco Borsato! Maar dan wil ik wel dat Humberto komt. Humberto kan de gasten veel beter in de reet kruipen dan jij“, zei hij tegen Wilfred Genee.

René van der Gijp begrijpt wel dat Derksen ervan moest kotsen. “Het gaat zo ver: zij zelf ook. Van zichzelf!

Genee liet blijken dat hij de entourage wel een beetje overdreven vond. “In zijn huis, met tribunes enzo in je eigen huis.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen