Johan Derksen moest kotsen van Borsato en Tan

Geplaatst op di 21 nov 2017 om 13:02

Johan Derksen vond de Marco Borsato-special van RTL Late Night om te kotsen. Dat zei de voetbalanalist maandagavond in Voetbal Inside. RTL Late Night draaide vrijdagavond een uur lang om Borsato en kwam vanuit zijn eigen villa in Blaricum. In zijn woonkamer was een hele tribune gebouwd; zijn vrouw Leontine Borsato zat front row. “Dat je het bedenkt vind ik al gek, maar dat je het als familie Borsato toestaat: dan moet je jezelf toch wel heel erg serieus nemen“, aldus Derksen.

De RTL 7-ster vindt het verbazingwekkend dat er meer dan een miljoen mensen naar de tv-special keken. “Terwijl die man nog geen één liedje heeft wat ik mooi vind.

Derksen was niet onder de indruk van het interview. “De familie Borsato: daar moet je van kotsen. Ik vind het echt verschrikkelijk.

Wil hij zelf eigenlijk niet een VI-special vanuit zijn eigen woning? “Ja! Dat wil ik wel! Net zoals Marco Borsato! Maar dan wil ik wel dat Humberto komt. Humberto kan de gasten veel beter in de reet kruipen dan jij“, zei hij tegen Wilfred Genee.

René van der Gijp begrijpt wel dat Derksen ervan moest kotsen. “Het gaat zo ver: zij zelf ook. Van zichzelf!

Genee liet blijken dat hij de entourage wel een beetje overdreven vond. “In zijn huis, met tribunes enzo in je eigen huis.

Foto: RTL
30 Reacties op “Johan Derksen moest kotsen van Borsato en Tan”


 1. Jables

  Interessant is dat dit fragment van YouTube is gehaald. Blijkbaar mag je wederom geen kritiek leveren op die incestueuze kliek.

 2. CryptoDude

  Volledig met Johan Derksen eens. Tan & Borsato ….niet te pruimen. En zoals verwacht valt Tan na het thuis concert van Bor weer buiten de Top 25.

 3. PA

  Kan ik me voorstellen. Ik ook van bovenstaande foto en dan heb ik nog niet eens gekeken.

 4. iq10

  johan en z”n team deden t weer fantastisch,
  ook met dat ZP gedoe,
  we weten allemaal dat johan z”n partij d66 is,
  en dat moeten wij geloven???
  ik durf te wedden dat t geen d66 word,
  ik zou zeggen …johan, wees daar ook eerlijk in,
  [ik kan ook zeggen dat ik GL stem,
  kan allemaal]
  ,

 5. Richard Hroenenheuvel

  Het was ook om te kotsen.. Marco de zingende ijscoman

 6. Jroen

  Het was echt promotie TV ten top! Dat dit een miljoen kijkers trok snap ik wel.. Maar kijken naar de uitzending was het echt te erg om uit te zenden. Het ergste is dat een talkshow als Late Night met zoiets wel zoveel kijkers trekt.

 7. Vrede

  Toevallig ken ik meerdere mensen die jonge kids op vrijdag laten opblijven om samen The Voice te kijken. Na The Voice gelijk bedje in en tijdens het klaarmaken om naar bed te gaan enz blijft rtl hangen zonder dat er iemand naar kijkt.
  Dan heb je nog wat sterren top 20 kijkers die alles rond die zangers prachtig vindt en zo kom je al een eind.

  Zal mij niks verbazen als Marco met zijn ego(want beelden uit de soundmixshow waar hij doorbrak mogen niet meer uitgezonden worden van hem) erop stond dat het vrijdag uitgezonden werd.

  Was interessanter geweest om bij Tan thuis een kijkje te nemen. Die vrouw van hem is voor heel Nederland bedrogen en toch kiest ze voor centjes en zekerheid.

 8. Meneer Kaktus

  Nu blijkt dat Borsato ‘m af en toe in Maan stopt, zal Tan wel enorm jaloers zijn. Met z’n afgelikte-boterham Dionne Stax.

 9. Ryane

  Gatver idd als ik die Stax het journaal zie presenteren zie ik ook gelijk die Tan,
  sooooo smerig.

 10. Wietse Bart

  Wat een ziek koppel idd zo vervelend stel en dan die platgenaaide Leontien!

 11. Rukker

  Zo Meneer Kaktus, knap dat je hier hetzelfde bedenkelijke niveau haalt als de enige echte Peter Jan Rens. Zit je lekker op je zolderkamertje te geilen op deze dames?

 12. de deskundige

  Hoewel Derksen niet mijn favoriet is ben ik het wel met hem eens.

 13. Oldo Stofjas

  Ik heb uit verbazing die hele aflevering met Borsato zitten kijken. Wat die man allemaal uitkraamt! Met zijn “uitgekristalliseerde vriendschappen”…

 14. Ron

  Ik kots graag mee op die Tan en Borsato, het zijn twee gladde eigenpijpers.

 15. Jos

  Een miljoen kijkers, oftewel: een miljoen wegkwijnende figuren zonder leven.

 16. Henny Huisman

  “uitgekristalliseerde vriendschappen” idd, wat een giller was dat. De Wendy’s en Ewbank’s van de wereld. Wat een eng gezelschap.

 17. Bart

  @Vrede Inderdaad zo komen die hoge cijfers op vrijdag. Hij blijft gewoon op RTL4 staan maar men kijkt niet of nauwelijks. Nederland wil geen Humberto Tan meer RTL. Begrijp en accepteer dat nou eens.

 18. Vrede

  vindt = vinden in mijn eerdere bericht. Moet maar eens checken voordat ik iets verstuur.

  @ Bart,yep en vergeet niet dat er ook gewoon een hele zooi mensen zijn die zo’n Marco uitzending verschrikkelijk vinden maar toch kijken hoe zoetsappig en tenenkrommend het is om in ieder geval een eerlijke mening erover te kunnen hebben.

  Ik had dit al verwacht dus heb er geen seconde van gezien.

 19. Hahaha

  Ik ook 5 emmers vol

 20. Ron

  Ik had het niet beter kunnen verwoorden. Helemaal mee eens.

 21. echtwaar

  Ik ben echt helemaal ontroerd en in tranen met tuiten, wat ongelooflijk mooi, echt diep onder de indruk en ontroerd, ook Johan Derksen moet net als ik KOTSEN van BORSATO en TAN.

  Persoonlijke toevoeging, het is toch wel met nate TAN die me die neiging geeft!

 22. Mike

  uitgekristalliseerde vriendchappen is echt om je rot te lachen, moet waarschijnlijk zijn uitgebluste vriendschappen die koste wat het kost in stand gehouden dienen te worden voor eigen belang. Wat een treurige figuren.

 23. Otto Groeneveld

  Twee enge galbakken.

 24. piet

  Kaktus vanavond weer hetzelfde bij Virginia.

 25. critikast

  Opnieuw 100 punten plus de koelkast voor Johan. Neemt geen blad voor de mond en heeft schijt aan de Hilversumse kliek om hem heen. Klasse dat hij zich niet laat begluiperen door al die BN-ers. Johan for president !

 26. Ano Nymous

  Prachtig figuur die Johan Derksen. Zegt tenminste dingen die gezegd mogen worden…

 27. Rick

  Marco Borsato vindt zichzelf gewoon helemaal geweldig en heeft er ook geen problemen mee dat op tv te verkondigen. Ongelofelijk dat hij in Het Parool durft te beweren dat hij heel vooruitstrevend was om een liedje met Ali B op te nemen. Alsof er daarvoor niet naar rap/hip-hop werd geluisterd of werd gemaakt. Het was een wanhopige manier om een jongere doelgroep aan te boren. Niets meer of minder.

 28. Annoniemus

  Ik heb stevig mee gebraakt !

 29. arie

  Die zingende coltrui Marco Borsato stelt niks voor.
  Een grote egoïst en nagemaakte figuur.
  Liet destijds zijn oude vader op een orgeltje spelen in een pizzatent in Krimpen ad IJssel om wat centjes te verdienen, terwijl Borsato zelf heel veel centjes genoeg verdiende.

  Borsato liet zijn bedrijf failliet gaan, praatte en huilde om 17.00 uur bij RTL daarover, om bleek vervolgens een uur later bij SBS te zitten schaterlachen. Echt gebeurd.
  Zelf had hij zich financieel ingedekt, maar een aantal mensen en bedrijfjes konden naar hun geld fluiten.

  Zelf vind ik ook zijn teksten lachwekkend: “rood is rood”!! Hoe kom je er op.

  Derksen is een hard maar eerlijke criticus.

 30. Ernst

  Ik had zin om mij te ergeren en dat is gelukt, dankzij Tan en Borsato

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.