Jeroen Pauw schrikt: niemand klapt na gesprekje

Jeroen Pauw was vrijdagavond eventjes van zijn apropos toen er niemand begon te klappen na het eerste gesprekje van de vrijdaguitzending van Pauw. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Normaal gesproken wordt er na ieder gesprekje uitbundig geklapt, maar na het praatje van Henk Spaan over vrouwenvoetbal bleef het ijzingwekkend stil. Sterker nog: zelfs presentator Pauw was drie seconden helemaal stil. Hij wist even niet wat hem overkwam toen zijn interview geen applaus opleverde.

Pauw legde aan zijn kijkers uit waarom hij even stilviel. “Ja, normaal gesproken gaat iemand dan klappen en dan klappen andere mensen mee en dan heb je het idee dat je iets afgerond bent.”

Het applaus wordt altijd ingezet door iemand van de productie. Dan schrikt ook het publiek wakker en begint iedereen ijverig mee te klappen. Maar kennelijk lag nu ook de productie even te slapen. “Ik geloof dat Renee inmiddels weer wakker is, dus we gaan gewoon weer door“, merkte Pauw op.

De onthutsende beelden kunt u zien op de NPO-site, vanaf 10:25 (link).

Overigens hebben veel kijkers van Pauw vrijdagavond genoten van het slotgesprek met Frans Bauer, die veel vrolijkheid meenam naar de studio.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen