Irene Moors: ‘Tv-studio’s liggen vol met ongezond eten’

Avond aan avond wordt er op televisie gekletst over lifestyle, quinoa en vegan food, maar achter de schermen struikelen tv-sterren over de dropveters. En dat maakt het voor tv-sterren niet makkelijker om op gewicht te blijven. SBS 6-ster Irene Moors weigert het studiovoer inmiddels; waar ze in april nog 86 kilo woog, zit ze nu op 78 kilo. “Ik stop nu niet alles meer in mijn mond. In de tv-studio’s liggen vaak overal chocolaatjes, dropjes en chips, maar die neem ik niet meer“, zegt de tv-ster in Party.

Moors vertelt dat ze alle snacks nu aan zich voorbij laat gaan. “Ik eet nu drie goede maaltijden per dag en tussendoor eet ik fruit. Wanneer ik een koekje wil, dan is het er één, niet meer een heel pak. En als ik bijvoorbeeld curry met rijst, kip en groenten neem, dan is het nu íets meer curry en minder rijst.”

Koolhydraten komen nog mondjesmaat binnen bij Moors. “Ik heb me aan een bepaald dieet gehouden dat koolhydraatarm is en ik ben heel veel gaan sporten. Na vijf weken was ik acht kilo lichter. Ja, ik vond het afvallen relatief makkelijk gaan.”

Ook op vakantie op Bali heeft ze volgehouden. “Voordat ik wegging had ik mijn tv-kleding doorgepast, dus ik dacht ook: ik moet dit gewicht wel vasthouden, anders past het straks niet meer.”

Foto: SBS/Nick van Ormondt

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen