Irene Moors: ‘Ik heb momenteel een geweldige tv-tijd’

Irene Moors voelt zich enorm prettig bij SBS 6. Ze ervaart deze tv-periode als geweldig. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Party. Na 26 jaar vertrok Moors bij RTL 4, maar toch heeft ze die periode relatief makkelijk afgesloten. “Ik vind het een groot avontuur bij SBS 6 en er wordt mij veel gegund. Ik pak alles aan en dat geeft enorm veel voldoening en energie. Nee, ik heb nooit spijt gehad. Ik heb momenteel een geweldige tv-tijd. Ik heb het fantastisch naar mijn zin bij SBS 6“, vertelt ze.

SBS 6 biedt haar wat ze wil. “Ik wilde nieuwe dingen doen en niet blijven hangen in het oude. Dat is gelukt. Ik heb zoveel nieuwe projecten mogen doen. De Vreemde Eend, Over Smaak Valt Te Twisten, de kerstshows met Rudolph, af en toe met Shownieuws en Naar Bed Met Irene. Dat laatste komt overigens terug volgend voorjaar. En nu dus De Perfecte Vraag. ”

Haar vader Bert, die drie jaar geleden op 77-jarige leeftijd is overleden, zou vooral trots zijn geweest op haar recente quizshow De Perfecte Vraag, denkt Moors. “Mijn vader zou echt supertrots op mij zijn geweest als hij zou zien dat ik een serieuze quiz ging presenteren. Hij zou geen aflevering missen. Dit is echt wel een programma waar hij naar zou kijken, ook als ik niet de presentatie zou doen.”

Voorlopig ziet Moors zich nog wel bij de tv werken, vertelt ze in het andere showblad Weekend. “Ik ben nu 50 en ik zie nog niet echt een eind in zicht. Ik zou het misschien op een gegeven moment alleen iets rustiger aan willen gaan doen. Je moet niet tot op hoge leeftijd zo verschrikkelijk druk blijven. Bij de televisie is het hollen of stilstaan, en soms heb je geen zin in dat hollen.

Foto: SBS/Nick van Ormondt

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen