Guido Spek geneert zich niet voor Tinder-account

GTST-acteur Guido Spek geneert zich er niet voor dat hij als bekende Nederlander een account op datingapp Tinder heeft. Dat vertelt hij in gesprek met Weekend. Spek voelt geen schaamte. “Ik ben gaan kijken omdat ik het leuk vind, en uit verveling en nieuwsgierigheid. Ik ga gewoon met mijn tijd mee. Dit is wat mensen nu doen, dus waarom ik dan niet? Het kan je ego strelen als veel mensen je foto leuk vinden toch? Ik heb er ook heel leuke mensen mee ontmoet. Dus waarom niet?

Andere Tinder-gebruikers spreken Spek aan op zijn bekendheid. “Mensen zeggen wel eens: maar jij bent bekend! Als de slager erop staat, is dat toch ook een bekende voor je? Mensen moeten zich niet zo aanstellen.

Hij luistert niet naar critici. “Als je het leuk vindt om op zo’n site te staan en om af en toe een beetje te swipen, dan is dat toch prima?”

Ja, natuurlijk ga ik ook gewoon naar de kroeg om iemand te ontmoeten. Het maakt niet uit het je elkaar ontmoet, áls je elkaar maar ontmoet.”

Tinder is een geosociale datingapplicatie voor smartphones, die het gebruikers toelaat andere gebruikers te beoordelen op basis van hun profielfoto’s door naar links of naar rechts te swipen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen