Frans Bauer op NPO 1 met Curling met de Sterren

Frans Bauer gaat voor NPO 1 een tv-show presenteren waarin BN’ers een curlingstrijd met elkaar aangaan. Het programma heet De Curling Quiz en is vanaf 14 januari dé zondagavondshow die na het Achtuurjournaal te zien is. Dat heeft de Avrotros laten weten. Bauer maakt het programma in aanloop naar de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea en presenteert samen met teamcaptains Ellen Hoog en Mark Tuitert. Zij laten Nederland kennismaken met de teamsport curling.

In elke aflevering strijden twee teams van drie sportieve bekende Nederlanders tegen elkaar ‘met behulp van bezems en stenen’. De teamcaptains hebben de taak om hun teams naar de overwinning te laten glijden.

Na het beantwoorden van sportieve en winterse vragen moeten de teams zo goed mogelijk curlen om hun punten te vergaren. “De twee beste teams gaan de strijd met elkaar aan in de grote finale van De Curling Quiz.”

Evert ten Napel, de bekendste sportcommentator van Nederland, doet vanuit de studio live verslag van de sportieve prestaties in deze 7-delige entertainende kennisquiz.

De Curling Quiz is vanaf zondag 14 januari om 20.20 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Foto: Avrotros

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen