Erica Terpstra vreest voor concurrentie met The Voice

Er zit een kans in dat Erica Terpstra tóch door mag met haar programma Erica op Reis, maar dan moeten de kijkcijfers van haar afrondende tweedelige serie wel goed zijn. Dat vertelt ze vandaag in De Telegraaf. Het tweedelige sluitstuk van Erica op Reis is vanaf vrijdag om 22.20 uur te zien op NPO 1, als kijkcijferkanon The Voice nog bezig is op RTL 4. “Ik heb Jan Slagter gesproken en die zegt: ’Zeg nooit, nooit’. Als de kijkcijfers nu vrijdag en volgende week vrijdag goed zijn, dan zit er een kansje in dat…

Terpstra rekent zich nog niet rijk. “Laten we er niet op vooruit lopen. We zitten ook tegenover The Voice hè, dus dat wordt nog wat. Aan de andere kant, Ivo Niehe scoort daar ook nog goede cijfers. We zien het wel!

Meer dan ooit is Terpstra gespannen over de kijkcijfers. “Ik hoop het zo hè, dat de mensen een beetje gaan kijken tegenover The Voice. Het zijn er maar twee, dus deze serie is zo voorbij.

Waar gaat ze in de slotafleveringen heen? “China en Vietnam. Eerst zouden we Zuid-Korea doen, maar de spanningen in die regio liepen juist toen zo hoog op dat we niet goed konden inschatten wat er ging gebeuren. Uit voorzorg hebben we die reis toen gecancelled omdat het op het laatste moment anders niet mogelijk geweest was nog een alternatief te organiseren.”

Alles was al geregeld, Guus Hiddink zou ons rondleiden, we hadden leuke locaties gevonden. Maar goed, wie weet…”

Het Telegraaf-interview met Erica Terpstra kunt u lezen via Blendle.

Foto: Omroep MAX

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen