Daphne Deckers rekent op tv-terugkeer

Daphne Deckers rekent erop dat ze op een bepaald moment weer terugkeert op televisie. Dat vertelt de schrijfster en presentatrice, die vorig jaar na negen jaar vertrok bij RTL Boulevard, in de Weekend. Deckers is langzaam weer klaar voor een terugkeer op het scherm. “Nu de kinderen vrijwel zeker het huis zullen verlaten, willen Richard en ik gaan reizen. Daarnaast ga ik me meer toeleggen op schrijven en wil ik me concentreren op nieuwe projecten op het gebied van film en tv.”

Een tv-comeback ziet Deckers wel zitten. “Ik heb 25 jaar bij de televisie gewerkt en at ga ik ook wel weer doen. Ik nam alleen even een time-out voor andere dingen, zoals een roman schrijven. Maar uiteindelijk ben ik daar helemaal niet aan toegekomen.”

Wat heeft ze dan allemaal gedaan? “Ik ben onder meer in Los Angeles, Mexico en San Francisco geweest en ik ben yoga gaan doen en allerlei mindfulnessdingen, waar ik na verloop van tijd weer mee ben opgehouden. En toen was het jaar alweer voorbij. Het was heerlijk.”

Ik heb nu eigenlijk een go with the flow-gevoel. Ik krijg af en toe dingen aangeboden voor televisie, bijvoorbeeld tv-series schrijven, een programma presenteren of aan Het Perfecte Plaatje meedoen. Dat is hartstikke leuk, maar eerst wil ik mijn boek afmaken. Er komt een heleboel op me af, maar ik vind het eigenlijk wel relaxed zoals het nu gaat.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen