Betere voeding voor Albert Verlinde sinds tv-exit

Albert Verlinde eet een stuk beter sinds hij is gestopt met zijn presentatiewerk voor RTL 4. Hij heeft nu meer mogelijkheden om zijn voedingspatroon te controleren. Dat vertelt de tv-ster in weekblad Party. Verlinde verliest veel gewicht nu hij niet meer bij de tv werkt. “Ik ben aan het afvallen en dat mocht ook wel. Nu er sprake van is dat ik geen televisie meer doe, heb ik meer regelmaat. Na een werkdag ga ik naar huis en haal ik voor de hele week mijn eten“, meldt hij.

De showkenner loopt bewust door de supermarkt, nadenkend over wat hij die week gaat eten. “Ik kan zodoende beter in de gaten houden wat ik allemaal tot mij neem. Een bijkomend voordeel daarvan, waar ik natuurlijk ongelooflijk blij mee ben, is dat mijn overhemden nu niet meer zo strak zitten als eerst.”

Het lijkt wel alsof Verlinde helemaal herboren is. Tegenwoordig kan hij zijn werk op een vrije dag gewoon even laten staan. “Het is wel zo dat als ik een mail tegenkom waarvan ik denk dat ik er écht even op moet reageren, ik dat natuurlijk doe.”

Maar ook Verlinde herkent zich in het beeld dat het goed met hem gaat. “Ik kan er weer helemaal tegenaan.”

Tegenwoordig is Verlinde vooral druk met musicalbedrijf Stage. Recentelijk lanceerde het bedrijf de nieuwe musical On Your Feet, de opvolger van The Bodyguard, dat twee jaar heeft gelopen. “Dat is nogal wat. Al hoeft On Your Feet het succes van The Bodyguard niet te evenaren.”

Ik zeg daarom: ‘Al heeft On Your Feet maar de helft van de bezoekersaantallen van The Bodyguard, dan ben ik al dankbaar.’

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen