Angela de Jong onthult haar favoriete omroep

Tv-recensent Angela de Jong van het AD heeft bij LINDA.tv met lichte tegenzin haar favoriete omroep onthuld. Dat is te zien op het videokanaal van LINDA. De Jong vertelt in een miniprogrammaatje over haar 25 favorieten en één daarvan betrof haar favoriete omroep. Het gaat om Omroep MAX. “Ik mag het eigenlijk niet zeggen, want ik heb als televisierecensent geen favoriete omroep, maar ik heb een zwak voor MAX-programma’s. Ik kan het niet helpen“, zo laat ze weten.

Verder noemt ze Eva Jinek als haar favoriete presentatrice. “De koningin van de late avond en ze heeft zo’n verschrikkelijke ontwikkeling doorgemaakt. En wat ik nog veel knapper vind: het eerste seizoen kreeg ze echt een enorme stroom kritiek over zich heen, maar ze is stug doorgegaan en kijk waar ze nu is.

Gerard Joling, die volgens traditie altijd te gast is in Jineks seizoensfinale, is de favoriete artiest van De Jong. “Ik heb een grenzeloze bewondering voor Gerard Joling omdat hij al zo lang aan de top staat en ook zo eigen is.

Het AD is haar favoriete krant en televisiekijken haar favoriete hobby. En wat is haar favoriete guilty pleasure? “Roy Donders. Hij mag zo weer een nieuwe reeks maken, echt. Dan lig ik in huispak voor de televisie.

Haar favoriete tv-programma is Boer Zoekt Vrouw. “Het ultieme liefdesprogramma. Ja, echt.

En wat is haar favoriete interview? “Dat interview van die vier jongens die de Bataclan hebben overleefd bij Humberto Tan. Ik heb best wel wat kritiek op RTL de laatste tijd en ook op Humberto Tan, maar dat vond ik echt een van de meest bijzondere televisiegesprekken die ik de afgelopen jaren heb gezien.

Het Favorieten-programma van LINDA.tv kunt u hier bekijken.

Foto: LINDA.tv

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen