Guus Meeuwis niet meer boos op Giel Beelen

Guus Meeuwis is niet meer boos op Giel Beelen om hun zwaar mislukte radio-ontmoeting van een paar weken geleden. Dat vertelde de Radio Veronica-dj dinsdagavond aan Shownieuws. Beelen nodigde Meeuwis uit vanwege zijn nieuwe plaat, maar kondigde aan die wat meer Veronica te hebben gemaakt. Daarop was een rockversie van de single te horen. De zanger was not amused en reageerde zwaar geërgerd. “Het is iets te vroeg voor geen goede grap“, zei de zanger tegen de radio-dj.

Beelen verdedigde zich: “Het is een bijzonder mooi nummer, Guus, begrijp me niet verkeerd, maar hij vraagt ook wel de hele tijd om wat rock.

Meeuwis: “Nee, helemaal niet zelfs. Daarom maak ik de liedjes en mag jij ze draaien. De muziek en tekst moeten bij elkaar passen en nu lijkt het helemaal nergens op, dus ik kan er niet om lachen.

Beelen: “Mijn excuses. Mijn hart bonst in mijn keel.”

Inmiddels is alles weer goed, vertelde Beelen gisteren aan Shownieuws. “Hij ging me echt van de week nog appen van: ‘Hé, we zijn oké toch?’ Hij vroeg zich nota bene af of het nog goed zat, terwijl ik dat nota bene meer had moeten doen.

Het was niet zijn bedoeling om Meeuwis boos te maken. “Ik dacht: we moeten het een beetje Veronica maken, dus ik had aan wat gasten gevraagd om er een beetje een soort punk-versie van te maken. Daar was hij echt een beetje van slag van. Ik heb dat nog nooit bij Guus gezien.

Hoe bevalt het eigenlijk bij Radio Veronica? “Het voelt alsof ik het al jaren doe. Het is een warm bad. Er zijn al zo veel dingen gebeurd.

De ijzige radio-ontmoeting tussen Beelen en Meeuwis:

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen