TLC door 100.000 kijkers met comeback Will & Grace

Vrouwenzender TLC, onderdeel van de Discovery-groep, heeft gisteravond de 100.000 kijkers-grens gepasseerd met de comeback van de komedieserie Will & Grace. Er keken om half negen 129.000 mensen naar de show, goed voor een marktaandeel van 2,2 procent. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het gebeurt niet vaak dat er meer dan 100.000 mensen tegelijk naar TLC kijken. Ter vergelijking: gisteren keken er op prime time op het hoogtepunt 69.000 mensen naar de zender.

Will & Grace was van 1998 tot 2006 op televisie en heeft maar liefst zestien Emmy-awards gewonnen. De serie draait om de bijzondere band tussen twee beste vrienden in New York, Will & Grace, en hun vrienden Jack en Karen.

Meer dan tien jaar na het einde van Will & Grace is het bijzondere viertal weer te zien op de buis. Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally en Sean Hayes zijn terug in een nieuw seizoen met zestien afleveringen.

De programma’s voor en na Will & Grace trokken gisteren minder dan 50.000 kijkers. Over de hele avond behaalde TLC een marktaandeel van 0,7 procent en was daarmee de vijftiende zender van de avond.

 

Foto: TLC

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen