Sanne Hans breekt ribben na opnames The Voice

Geplaatst op vr 20 okt 2017 om 11:30

Sanne Hans heeft haar ribben gebroken na de laatste opnames van The Blind Auditions van The Voice of Holland, die vanavond van start gaan op RTL 4. Dat vertelde de Voice-coach vanochtend in De Veronica Ochtendshow met Giel. Hans verwondde zich door op de werkvloer opgelopen dronkenschap. “Die ‘blind audition’-dagen zijn lang, maar ik ben braaf, want ik moet wel gewoon shinen daar, maar die laatste dag waren we zó blij dat het klaar was, dus ik nam een drankje.”

Het drinken was hartstikke leuk en gezellig, aldus Hans. “Iedereen die denkt dat ik niet meer rock & roll ben: dat is niet waar. Maar daarna ging ik naar huis toe.”

Ze woont samen met haar vriend Daniël. “Hij had mij heel braaf in mijn bed gelegd en zei: ‘Je moet lekker gaan slapen.’ Hij ging de hond uitlaten en toen was ik zó blij dat ze weer thuis waren, want ik was zo teut als maar kon. Ik liep uit bed en zei: ‘Jeeej, jullie zijn weer thuis.’ En toen ging ik keihard op mijn bek. Dat is eerlijk waar.”

Hans kwam lelijk terecht. “Ik ben gevallen met mijn ribben op een tafeltje. In de eerste week had ik nergens last van, maar na een week… Nu zat ik op de wc iets te doen (kracht zetten, red.) en ik voelde: keduk keduk. Ik heb niet geklaagd, ik heb niet gezeurd: ik heb al mijn optredens en promo’s gedaan. Maar als iemand denkt: man, wat zing je kut, dat komt daardoor!

Ze zat met gebroken ribben in de Voice-stoel. “Maar alles is gelukt. Er is niets aan de hand. Ik ben weer beter, maar ’s ochtends is het nog lastig met mijn ademhaling.”

Het interview met Sanne Hans in de ochtendshow van Giel Beelen kunt u onderstaand bekijken:

Foto: Radio Veronica
9 Reacties op “Sanne Hans breekt ribben na opnames The Voice”


 1. Pipa

  Kan een keer gebeuren, moet kunnen.

 2. graaier

  helaas niet haar nek.

 3. kees de Vries

  Sanne is gewoon een leuk mens en een goede muzikant.

 4. Steinfield Jordy

  Dom heks die Sanne Hans.

 5. Graaf Volkert

  Daar heb je dat boerenwicht weer dat geen zin kan uitspreken zonder er Engels doorheen te “mixen”.

 6. Graaf Volkert

  … en de marketingmachine rond The Voice is weer in volle gang.
  Het moet en zal ons opgedrongen worden…

 7. karel

  Die opnames zijn allang gemaakt, de kandidaten die zijn gekozen mogen wekelijks oefenen met een coach voor het vervolg.
  En die coach in geen jurylid, die zien ze pas weer op de dag van de live opnames.

 8. critikast

  Stottert ze nu niet meer ?

 9. Annoniemus

  Als je niet tegen drank kan moet je niet zuipen !!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.