RTL 4 houdt na Robert ook tv-senior Angela in huis

RTL 4 zet zijn oudere presentatoren niet schaamteloos aan de kant. Na Robert ten Brink (61) heeft nu ook Angela Groothuizen (58) contractverlenging gekregen. Dat heeft de tv-zender bekendgemaakt op Instagram. Hoewel de commerciële zender zich richt op mensen van 20 tot 49 jaar, houdt RTL 4 ook mensen in huis die veel ouder zijn dan de doelgroep die ze bedienen. Ten Brink is al jaren succesvol met All You Need Is Love en Groothuizen duikt al jaren op in tv-jury’s.

Momenteel gaat het net even iets minder goed met Groothuizen, want haar programma Spreekrecht is op dit moment de minst bekeken titel in de prime-time-programmering van RTL 4.

Toch houdt de zender vertrouwen in haar en daar is ze trots op. “Ik ben al sinds 2009 bij RTL. Ik scoor goed en ik denk dat ik iets eigens toevoeg aan de presentatorenstal“, zei ze recentelijk.

Ik ben heel blij dat ik The Voice of Holland en Holland’s Got Talent mocht doen, dat was heel leuk, en daarnaast doe ik heel serieuze programma’s, zoals Spreekrecht. Beter dan dit wordt het niet.

Groothuizen heeft met Erland Galjaard geproost op haar nieuwe contract:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen