NLZIET met nieuw logo én gratis live televisie

NLZIET, de gezamenlijke terugkijkdienst van NPO, RTL en SBS, introduceert een nieuwe look én een belangrijke nieuwe functionaliteit: live televisie kijken voor hetzelfde tarief van 7,95 euro per maand. Dat heeft het videoplatform laten weten. De afgelopen tijd heeft NLZIET samen met duizenden testers de toevoeging van live en replay tv getest: de zenders van NPO, RTL en SBS zijn nu live te zien én men kan live terug naar het begin van de uitzending. “Hiermee wordt ons aanbod flink uitgebreid.

De live- en replay-programma’s bevatten, net als op televisie, reclame. Terugkijken blijft uiteraard mogelijk zónder reclame. “Je kunt nu echt online tv-kijken waar en wanneer het jou uitkomt!

Verder neemt NLZIET afscheid van zijn wat traditionele logo. “Begin deze zomer hebben wij een onderzoek gedaan onder de abonnees uit het NLZIET Testteam. Wij hebben gevraagd welk logo zij het beste bij NLZIET zouden vinden passen. De meerderheid koost voor het zwart met roze logo.”

De lancering van NLZIET met live tv gaat dus gepaard met een nieuwe look en feel. “NLZIET staat voor televisiekijken voor de nieuwe generatie, dit willen wij ook uitstralen met ons nieuwe logo. De verbeterde functies en het uitgebreide aanbod zijn een grote stap, die onderstreept wordt door het nieuwe design. Wij moesten in het begin even wennen, maar we hopen dat jij straks net zo enthousiast bent als wij.”

U kunt NLZIET een maand gratis uitproberen. Klik daarvoor op deze link.

Foto: NLZIET

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen