Megahit Boer Zoekt Vrouw voor even terug op 1 januari

Boer Zoekt Vrouw, het meest bekeken programma van de Nederlandse tv, komt in januari weer even om de hoek kijken op NPO 1. Niet met een hagelnieuw seizoen, maar met twee specials over de boeren die tot nu toe meededen. Dat maakt Yvon Jaspers bekend in een filmpje op Twitter. Jaspers staat bekend om haar wat kinderlijke manier van presenteren en op die wijze maakt ze ook dit nieuws bekend. Ze begint de video door te praten tegen haar hond: “Vertel jij het goede nieuws?

Daar het evident is dat haar hond niet kan vertellen dat Boer Zoekt Vrouw op maandag 1 en 8 januari weer even terug is op de buis, deed Jaspers het maar.

De presentatrice: “We hebben heel goed nieuws, want er komen twee Boer Zoekt Vrouw-specials aan. Op 1 januari en op 7 januari. Dan kijken we terug naar hoe het met de boeren gaat. Met hun vrouwen, met hun kinderen, met hun liefde en met hun bedrijf.

Het is dus een heuse Boer Zoekt Vrouw-update. “Wil je het weten? Dan zorg dat je klaar zit op 1 januari. Dat is trouwens een maandag. Lekker met de oliebollen op de bank. Mis het niet.”

Vermoedelijk is eind 2018 de kick-off van een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw te zien. Verder zitten er geen andere programma’s voor Jaspers in de pijplijn.

De video van Jaspers:

Foto: Twitter

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen