Mattie Valk doet het prima als inval-Ikink

Na een lange afwezigheid is Mattie Valk zaterdagavond teruggekeerd als showdeskundige in RTL Boulevard. Hij kwam als inval-Ikink foutloos door de uitzending heen. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Valk kampt al een tijdje met een imagoprobleem omdat hij eerder dit jaar zijn radiovriend Wietze de Jager liet zitten, maar de laatste tijd kruipt hij weer een beetje uit zijn schulp. Na zijn recente interview in RTL Late Night, is hij dit weekend te zien als inval-Ikink in Boulevard.

Nicolette Kluijver vond de aanwezigheid van Valk prettig. “Mattie, voordat we gaan beginnen: super leuk dat je mijn mattie bent voor dit weekend.”

Daarop zei hij: “Leuk om hier te zijn. Eindelijk een zaterdagavond met Nicolette. Heerlijk.”

Aan RTL Boulevard werken vele personality’s mee. De één ligt beter bij het tv-publiek bij de ander. Zo storen veel mensen zich aan het vaste gezicht Luuk Ikink, maar ook aan inhoudsloze deskundigen als Anna Nooshin.

Nooshin is het boegbeeld van de tsunami aan inhoudsloze items in RTL Boulevard. Toen er gisteren wéér een item in die categorie voorbijkwam – het ging minutenlang over de nieuwe selfie-opvattingen van Kim Kardashian – wees Valk zijn collega’s terecht. Er wordt net gedaan alsof dit rocket science is, beet hij zijn collega’s toe.

De andere inval-Ikink, Frank Dane van Radio 538, valt over het algemeen overigens ook prima bij de kijkers van Boulevard.

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen